5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Abanka kredit

Ko abanka kredit morda ni dovolj

Marsikdaj se pripeti, da gre komitent na svojo banko po kredit, a morda ni povsem zadovoljen z zneskom, ki ga prejme na ta račun. Denimo, da ste najeli abanka kredit za kak večji nakup, na koncu pa vam še nekaj malega zmanjka, da bi v popolnosti zadovoljili svoje potrebe.

Kaj sedaj? Ker ste na banki dosegli nek maksimalen znesek, morate svoje upe seveda položiti kam drugam. Ampak kam? Ena rešitev so zagotovo lahko spletni krediti in na tem mestu vam lahko na pomoč priskočimo mi. Če ste bili doslej vajeni, da z že obstoječim kreditom ne morete dobiti še enega, boste sedaj spremenili svoje mnenje.

Abanka kredit za nas ni ovira

V primeru da že odplačujete svoj abanka kredit in se k nam obrnete po dodatnega, vam bomo seveda na uslugo. Smo spletna mobilna banka, ki se s kakovostjo svojega poslovanja in dostopnostjo, uvršča v sam vrh EU tovrstnih storitev.

Ker so naši krediti na voljo tudi za nekomitente, lahko seveda vlogo za kredit odda vsaka oseba, ki je državljan Republike Slovenije in ima v Sloveniji prijavljeno prebivališče. Znesek kredita je odvisen od nekaj podrobnosti, a več o tem vam bo na voljo na naši spletni strani.

Naj vas vaš abanka kredit ne skrbi več

Ko boste enkrat na naši spletni strani, boste hitro opazili, da vam je na voljo izjemno priročno spletno orodje. Imenuje se kreditni kalkulator in vam omogoča, da si povsem natančno izračunate svoj kredit. Verjetno ste podoben izračun opravili tudi, ko ste najeli abanka kredit, le da boste v tem primeru to lahko storili sami.

Enostavno boste vnesli želen znesek kredita, izbrali opcijo na koliko obrokov ga želite odplačati in preverili podane rezultate. Na voljo za odplačilo je do 12 mesečnih obrokov. Kreditni kalkulator pa vam bo transparentno predstavil vse zajete stroške in pomembne zneske za vas in vašo lažjo odločitev.

Ste šli po abanka kredit na banko?

Sicer so tudi druge banke vsaj delno prenesle ponujanje hitrih kreditov na splet, a naša je definitivno ena najboljših v tem. Smo profesionalci in smo se specializirali prav za posojilništvo preko spleta. Ne rečemo si zaman mobilna banka. To pomeni, da bomo prišli k vam kamorkoli boste želeli. Tudi na vikend, ali pa med malico v službo, kjer boste s pomočjo svojega pametnega telefona ali računalnika v nekaj minutah oddali vlogo za kredit.

Ne glede na to koliko časa ste porabili za abanka kredit, naj povemo, da boste pri nas opravili zelo hitro. Potem ko boste z nekaj kliki oddali svojo vlogo in bo pri nas pregledana ter potrjena, boste imeli denar na računu navadno že po 15-ih minutah.

Dopolnite svoj abanka kredit

Kot rečeno, vaš obstoječi abanka kredit ni ovira do hitrega kredita pri nas. Vse kar boste potrebovali poleg računalnika ali pametnega telefona, je zgolj še osebni dokument in številka bančnega računa. Prav ste prebrali.

Če ste za abanka kredit potrebovali plačilne liste ali katere druge dokumente, to pri nas ne bo potrebno. Od vas ne bomo zahtevali potrdila delodajalca, ne česa drugega.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vsak dan!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.