5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit

Rešitev za nepričakovane stroške so hitri krediti!

Ko pride do nenadejanih stroškov in, ko so vam vsa vrata bank in prijateljev zaprta, obstaja zgolj ena in edina rešitev. Hitri kredit! Ne gre toliko za to, da zaslužite premalo, da bi se lepo imeli, ali pa ste nepremišljeni pri zapravljanju. Zgodi se okvara avtomobila, zgodi se razbit mobilni telefon, skratka zgodi se lahko marsikaj.

In čeprav boste imeli denar na voljo prihodnji mesec, ko bo plača, ali pa morda že čez dva tedna, vaša težava ostaja. Denar potrebujete takoj! Hitri krediti so vsekakor optimalna rešitev, je pa potrebno pri njihovem najemu biti pozoren in previden.

Ugodni hitri krediti, da ne bi dvakrat bolelo

Pa recimo, da se je zgodilo in sedaj nujno potrebujete denar. Na trgu boste našli kar nekaj posojilnic, ki obljubljajo čudeže, na koncu pa boste morda razočarano ugotovili, da je šlo zgolj za mastne besede in obljube iz oglasov. Vsekakor si v hitrem iskanju denarja ne želite neskončnega skakanja do delodajalca in v tajništvo, kjer vedno potrebujejo še kakšen dodaten papir.

Prav tako si ne želite hoditi od vrat do vrat bank in posojilnic, da bi na koncu izvedeli, da hitri krediti pri njih niti niso tako zelo hitri. Hitri kredit je namreč tisti, ki so odobreni takoj in je denar v vaših rokah še v istem dnevu. Prav tako pa si ne želite, da bi vam kljub vsej zagotovljeni dokumentaciji, še naprej gledali pod prste kot bi le iskali razlog za zavrnitev.

Hitri krediti so na voljo še isti dan

Tako je! Ne naslednji teden, v začetku naslednjega meseca, ampak takoj. Danes ali najkasneje v roku 24-ih ur. To je pravi hitri kredit, ki so vam na voljo takrat, ko jih rabite in za karkoli jih rabite. Ne sme biti pomembno ali bodo hitri krediti za vas rešitev neke neprijetne situacije, ali pa si boste z denarjem privoščili kakšno potovanje, dopust, ali pa zgolj nova, lepa oblačila. Vaš denar, vaša stvar!

Posojilnica, ki ceni svojo stranko, ve da je njen denar njena stvar. Edino kar jo zanima so redna obročna odplačila, vse ostalo pa je na strani prejemnika posojila. In hitri krediti so lahko na voljo zgolj v primeru, da lahko do njih dostopate preko spleta in to 24 ur na dan.

Hitri krediti z minimalno papirologije

Ko pomislite na besedno zvezo »hitri kredit« vam verjetno na pamet pade še nekaj. Če želimo, da je zadeva hitra, mora za nas predstavljati kar najmanj ovir, da pridemo do cilja. Hitri kredit navadno ne pomenijo najhitrejših postopkov, pač pa celo zamudno iskanje in nabiranje dokumentacije, ter mučno in dolgo čakanje na odobritev.

V tistih pravih posojilnicah, kjer se zavedajo, da so hitri krediti zgolj tisti v roku enega dneva, vam bodo posojilo izplačali ob predložitvi minimalne dokumentacije in vam vse skupaj ponudili na voljo kar iz udobja vašega doma. Torej, iz priljubljenega naslonjača, preko mobilnega telefona v 15-ih minutah. Res je, tudi to je mogoče.

Hitri krediti brez skritih stroškov

Zaupanja vredni so zgolj hitri krediti, kjer boste postopek pridobivanja posojila opravili na povsem transparenten način. Torej na način, da boste svojo vlogo za posojilo oddali preko spleta in boste tam deležni tudi vseh pomembnih informacij, brez zavajanja in brez drobnega tiska. Rešite svojo finančno situacijo še danes!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.