5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo

Privoščite si poceni posojilo

Zakaj bi se vedno otepali ideje, da bi si kaj kupili? Vzgojili so nas, da bi bili skromni, pošteni, pridni in delovni. Redkokdaj pa so nam rekli, da je prav, če si tu ali tam kaj malega privoščimo za srce in dušo. Samo zase. Le zakaj bi morali v službo hoditi zgolj zaradi potrebe po denarju s katerim bi poplačali vse mesečne stroške?

Enako pa velja tudi za posojilo. Navadno se nanj spomnimo šele v primeru, ko nastane nujna potreba po denarju. Recimo v trenutku, ko nam zmanjka za kurivo, ali pa je naš avtomobil potreben popravila, morda otrok potrebuje nova oblačila in knjige za šolo. Le zakaj si ne bi s posojilom kupili kdaj tudi kaj malega zase?

Posojilo za lepe trenutke

Prav nobene potrebe ni, da posojilo vedno povezujemo z negativnimi rečmi kot so okvare, zapadle položnice in podobno. Posojilo je lahko tudi izjemna pomoč na poti do lepih trenutkov. Tako si lahko s hitrim kreditom privoščimo potovanje o katerem sanjamo že zelo dolgo.

Ali pa kupimo oblačila kakršna smo doslej občudovali samo skozi izložbena okna. Presenetimo partnerja, morda pa kupimo novo opremo za stanovanje in uživamo v udobju svojega doma. Vse to je danes mogoče, če se odpravite na pravi naslov.

Pravi naslov za posojilo

Ko govorimo o pravem naslovu, mislimo na našega. In to ne naslov ulice kamor bi morali odpotovati z drugega konca države. Gre za spletni naslov, saj smo mobilna banka, ki svoje stranke navdušuje in razveseljuje kar preko spleta. To seveda pomeni, da boste lahko našo banko obiskali tudi iz postelje.

Posojilo, ki ga najamete pri nas je sila enostavno najeti in od vas ne terja skorajda ničesar. Za začetek vam je prihranjena pot v banko, ob tem pa vam ne bo treba niti k delodajalcu ali k notarju. Zakaj? Zato ker za najem posojila pri nas ne boste potrebovali skorajda nobene dokumentacije.

Posojilo brez dokumentacije?

No, ne ravno. Vsekakor pa s tako malo, da se vam bo zdelo tako. Za posojilo v naši mobilni banki boste potrebovali zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. To je vse kar bomo zahtevali od vas. Nobenih potrdil delodajalca, ali dragih podpisov pri notarju. Tudi na poroka lahko pozabite.

Da je to mogoče, smo poskrbeli s popolno optimizacijo naše storitve, ki je ena najprijaznejših na trgu, če ne kar najbolj prijazna. Ne sodimo zaman v sam vrh EU mobilnih bančnih storitev. Ob vsem tem pa naše storitve nudimo po črki zakona, transparentno in pošteno.

Posojilo od doma?

Tako je! Pa ne le od doma. Posojilo pri nas lahko najamete iz službe, z avtobusa, vlaka, praktično od koderkoli. Če se sprašujete kako je to možno, vam povemo naslednje. Poleg prej naštetega, boste za obisk naše banke potrebovali samo še pametni mobilni telefon, tablični ali običajni računalnik, ter povezavo do spleta.

Tam smo vam na voljo 24 ur na dan. S priročnim kreditnim kalkulatorjem boste izračunali vse potrebno, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in oddali vlogo za posojilo. Ko bo to z naše strani pregledano in odobreno, lahko denar pričakujete že v 15-ih minutah, najkasneje pa v roku 24-ih ur.

Se vidimo!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.