5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri krediti

Odgovorov na vprašanje iz naslova je seveda kar nekaj, prav vsi pa so pozitivni in dobrodošli za vas. Le komu se še da namreč hoditi od banke do banke, od vrat do vrat, nabirati dokumentacijo, prositi pri delodajalcu za potrdila, če je možno vse skupaj opraviti kar preko spleta?

In hitri krediti so lahko hitri zgolj na ta način. Brez nepotrebnih poti, brez obiskovanja poslovalnic, v zgolj nekaj klikih preko spleta. Seveda pa do takšnega kredita ne moremo povsod. K sreči pa je eno izmed tistih mest, kamor se lahko obrnete po hitri kredit, naša mobilna banka.

Zahtevajo spletni hitri krediti kakšen poseben program?

Nikakor ne! Hitri krediti, ki so na voljo pri nas bodo od vas zahtevali zgolj napravo s katero lahko dostopate do spleta. Uporabite lahko namizni ali prenosni računalnik, našo spletno banko pa lahko obiščete tudi s pametnim mobilnim telefonom ali tablico.

Že samo iz te informacije vam je verjetno jasno, da boste lahko vse potrebno za svoj hitri kredit opravili mobilno, od koderkoli in kadarkoli si boste to zaželeli. Ni potrebno gledati na uro in ne bo vam potrebno iskati prave ulice, nadstropja in obrazcev. Najdete nas namreč kar na spletu!

Hitri krediti brez gore dokumentov

Če ste vajeni, da za najem kredita potrebujete za manjšo torbo papirjev, ki dokazujejo vašo redno zaposlitev in podobno, se lahko v našem primeru poslovite od tega. Od vas bomo potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate plačo, oboje pa imate verjetno tudi ta hip na dosegu roke.

Ker se zavedamo pojma »hitri krediti« in ker želimo, da celoten postopek poteka hitro in pregledno, smo najem kredita v naši mobilni banki močno poenostavili. Kot ena vodilnih mobilnih bank v EU, smo doslej nabrali zares veliko izkušenj s tega področja, zato verjamemo, da vam lahko ponudimo storitev kot le redko kdo.

Hitri krediti skozi izračun

Z nekaj kliki boste obiskali našo spletno stran kjer vas pričakujejo naši hitri krediti, ki bodo rešili vse vaše težave, ali pa poskrbeli za radostne trenutke v vašem življenju. Pa poglejmo kako poteka ta super hitri postopek najema kredita pri nas. Za začetek lahko uporabite naš kreditni kalkulator in si z njegovo pomočjo ogledate vse zajete stroške in pomembne informacije.

Poleg višine želenega kredita, boste izbrali še število mesečnih obrokov v katerih bi odplačali kredit (na voljo vam je do 12 obrokov) in, ko boste z izračunom zadovoljni, oddali svojo vlogo, katero bomo na naši strani zelo hitro preverili.

Pošteni hitri krediti

Morda malce dvomite v to, da je nekaj kar je tako zelo hitro in enostavno, tudi dobro za vas. Lahko ste povsem brez strahu, kajti hitri krediti pri nas so skrbno pregledani in obdelani, med samo oddajo vloge pa boste imeli na voljo čisto vse podatke o stroških kredita.

Poslujemo pošteno in profesionalno, ter v skladu z zakonom, zato vam nikoli ne bomo skrivali pasti v drobnem tekstu. Denar izplačamo samo iz računa na račun, nobenih ovojnic, ali kakšnih drugih nenavadni reči. Pa dodajmo še, da boste imeli denar največkrat na računu že kar po 15-ih minutah od uspešno oddane in potrjene vloge.

Z vami smo 24 ur na dan, vsak dan!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.