5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Osebno posojilo

Vas zanima kam zaviti po osebno posojilo?

Ponudba posojil na našem trgu je kar pestra. Veliko je je ponudb bank, kot tudi različnih posojilodajalcev. Ampak kam po osebno posojilo? Če se sprašujete tudi sami, potem ste se znašli na pravi strani. Ste mislili posebno ali osebno posojilo?

Kakorkoli, pri nas boste deležni obojega! Posebna bo pravzaprav izkušnja, ki vas bo privedla do denarja na vašem računu. Hitro, ugodno, brez nepotrebnih komplikacij in odvečne dokumentacije. Ja, tudi to je mogoče, zato vsekakor berite dalje in preverite kako.

Osebno posojilo kar preko spleta

Če ste vajeni, da dandanes lahko že praktično vse opravimo preko spleta, potem vas bo razveselila naslednja novica. Tudi osebno posojilo lahko naročite kar preko spleta. Obiščite spletno stran naše mobilne banke in na ta način v trenutku prihranite svoj čas in denar.

Ne bo vam namreč potrebno hoditi od doma na banko, ali se po denar voziti celo na drug konec naše države. Skuhajte si kavo, udobno se namestite in v roke vzmeti svoj pametni telefon. Niti računalnika ne boste potrebovali, če vam bo tako seveda lažje.

Osebno posojilo že, kaj pa dokumentacija?

Če ste se za hip razveselili in se kmalu nato spomnili, da boste morali vseeno hoditi naokoli, saj potrebujete goro papirjev, pozor. V naši mobilni banki lahko najamete osebno posojilo skorajda brez dokumentacije! Kako je to mogoče? Plod našega zavzetega dela in nenehne optimizacije storitve.

Ob sebi boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa. To je vse, verjeli ali ne. Celoten postopek oddaje vloge vam bo olajšal naš kreditni računalnik, saj si boste lahko z njegovo pomočjo natančno izračunali višino posojila, obrokov in stroškov.

Osebno posojilo na 12 obrokov

Da bo odplačevanje vašega osebnega posojila minilo karseda hitro in tekoče, boste imeli na voljo izbiro do 12 mesečnih obrokov. Če boste obroke redno plačevali in na koncu tudi odplačali svoje osebno posojilo, vas v prihodnje čaka lepo presenečenje.

Na voljo vam bomo ponudili še hitrejši postopek za najem posojila. Imenuje se SMS kredit. Kot naša zgledna stranka boste tako lahko naslednjič za osebno posojilo zaprosili kar s pomočjo SMS sporočila in denar se bo znašel na vašem računu po vnaprej določenih pogojih.

Osebno posojilo po meri za vas

Če je vse skupaj slišati prelepo, da bi bilo res, naj razložimo kako je vse to mogoče. S svojim trudom na trgu posojilništva smo dosegli točko, ko se naša mobilna banka uvršča v sam vrh EU tovrstnih storitev. To pomeni, da je naše delo cenjeno in prepoznano.

Nam je mar za naše stranke in želimo storiti vse, da jim pridobivanje posojila karseda olajšamo. Kljub temu pa delujemo transparentno in zakonito. Denar izplačujemo zgolj z računa na račun, izplačilo pa po navadi izvedemo že po 15-ih minutah od trenutka, ko je vaša vloga za posojilo uspešno oddana in pregledana.

To je pravo osebno posojilo za vas!

Verjamemo, da vam je sedaj popolnoma jasno zakaj smo prav mi najboljši naslov za vaše osebno posojilo. Na voljo smo vam kar 24 ur na dan, saj delujemo na spletu, ki je prav tako živ in aktiven ves čas. Obiščite nas še danes in se prepričajte o naši ponudbi.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.