5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Mini posojilo

Iščete mini posojilo zase?

Morda se komu zdi smešno, ko sliši izraz mini posojilo, a mi ta izraz zelo dobro razumemo. Ko ti v določenem trenutku za neko reč zmanjka res malo denarja, si ne želiš izposojati, ali pa enostavno nimaš od koga, pomisliš prav na takšne vrste posojilo.

Pa niti ni tako nenavadno, saj manjše posojilo navadno pomeni manj stroškov in vsekakor krajše obdobje za odplačilo. Tega pa si želi vsak posojilojemalec. Da bi bilo njegovo posojilo odplačano karseda hitro. Ampak kam po takšno mini posojilo in ali ga je mogoče dobiti, če že imaš kak kredit?

Po mini posojilo na splet

Najhitreje in najenostavneje boste svoje mini posojilo našli na spletu. Naj vas razveselimo z informacijo, da smo mobilna banka, ki se v svojem poslu uvršča v sam vrh EU in dobro ve kako pomembno je ljudem ponuditi dostopna posojila. V ta namen smo močno prilagodili svoje poslovanje, a navkljub temu skladno zakonom in v duhu dobre prakse.

Ker smo ljudje dandanes veliko prisotni na spletu in imajo praktično vsi zagotovljeno povezavo na tak ali drugačen način, smo se potrudili pripraviti storitev nudenja kreditov, do katerih lahko dostopajo praktično vsi in s katerokoli napravo. In da, posojilo pri nas dobite tudi če že imate kredit.

Za mini posojilo potrebujete samo mobilni telefon

Že pametni mobilni telefon in povezava na splet bosta dovolj, da naročite svoje mini posojilo. Seveda je potrebno pred tem zadostiti še nekaj drugim kriterijem, a pogoje pridobivanja kredita pri nas, smo zares močno omejili na sam minimum.

Na nek način bi lahko rekli, da pri nas prejmete mini posojilo z mini dokumentacije. Kot smo uvodoma omenili, boste za dostop do naše storitve potrebovali zgolj pametni mobilni telefon, tablični ali običajni računalnik. Potem obiščete našo spletno stran in enostavno sledite navodilom.

Katere dokumente rabim za takšno mini posojilo?

Kar brez strahu. Ne bo vam potrebno hoditi nikamor. Niti k delodajalcu po kakšno potrdilo ali pa na primer k notarju. Vse skupaj boste lahko namreč opravili kar od doma. Ob sebi boste potrebovali samo osebni dokument in številko osebnega računa na katerega dobivate mesečne prejemke.

Če ste državljan Republike Slovenije in imate v Sloveniji prijavljeno stalno prebivališče, potem ste zelo blizu tega, da v kratkem na tekoči račun prejmete svoje mini posojilo. Poleg tega, da smo poslovanje optimizirali v dobro naših strank pa smo celoten postopek na ta način tudi zelo pohitrili.

Mini posojilo še isti dan

Potem ko boste svojo vlogo za mini posojilo enkrat izpolnili, oddali in bo z naše strani uspešno potrjena, se lahko denarja na računu nadejate še isti dan. Največkrat nakazilo opravimo že po 15-ih minutah od končanega postopka. Tako boste lahko svoje težave rešili bliskovito hitro.

V redkih primerih traja nekoliko dlje, a ne več kot 24 ur. Izplačilo poteka izključno z računa na račun, celoten postopek pa je zelo pregleden in pošten. K temu dodajmo še uporabo kreditnega kalkulatorja, ki vam je na voljo na naši spletni strani in vam bo prikazal popolnoma vse potrebne številke in podatke o vašem posojilu.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vsak dan!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.