5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinsko posojilo

Gotovinsko posojilo za lepši jutri

Finančne težave in stroški nas navadno presenetijo v najbolj neprimernem trenutku. Pa naj gre za bolj ali manj nujne zadeve, vedno je potrebno ukrepati čim hitreje, sicer se vse skupaj le še poslabša. Na primer, da se pokvari avtomobil. Verjetno ni prav dosti časa za odlašanje s popravilom.

Ali pa otrok potrebuje kakšne reči za v šolo, morda opremo za trening, ali pa je potrebno zamenjati pralni stroj, prenoviti stanovanje in podobno. Obstajajo tudi računi, ki so se nakopičili in terjajo takojšnje ukrepanje, sicer grozijo še večje težave. Takrat zagotovo pomislimo tudi na gotovinsko posojilo.

Kje najti najboljše gotovinsko posojilo?

Kaj je najboljše posojilo je stvar debate, a zagotovo je boljše tisto, ki od posojilojemalca terja kar najmanj njegovega časa in pridobitev posojila ne omejuje z nerazumnimi pogoji za najem. Gotovinsko posojilo lahko tako danes najamete tudi preko spleta. Celo kot ne komitent!

Kje? Pri nas v naši mobilni banki seveda. Nahajamo se na spletu, zato smo dosegljivi prav vsem, ki imajo pametni mobilni telefon, tablični ali navadni računalnik, ter povezavo do spleta. Da bi pri nas dobili gotovinsko posojilo, vam ne bo potrebno hoditi na banko, saj mi pridemo k vam.

Hitro gotovinsko posojilo

Ker boste vse skupaj lahko postorili na daljavo, vam ne bo treba hoditi na banko ali kam drugam, bo to gotovinsko posojilo seveda tudi hitro. Sedli boste v priljubljen naslanjač, morda predse postavili kavico in pričeli z oddajo vloge za kredit.

Na naši spletni strani vam je na voljo kreditni kalkulator s pomočjo katerega boste lahko izračunali vse potrebno za vašo končno odločitev. Vnesli boste želen znesek posojila, izbrali število mesečnih obrokov (do 12) in preverili ali so vam ponujeni pogoji sprejemljivi.

Kakšne papirje potrebujem za gotovinsko posojilo?

Verjamemo da, zato boste seveda nadaljevali z enostavnim izpolnjevanjem vloge. Poleg boste potrebovali samo še osebni dokument in številko bančnega računa, saj od vas ne bomo zahtevali potrdila delodajalca, niti ne notarskega podpisa ali poroka.

Gotovinsko posojilo na naši mobilni banki namreč nudimo pod sila enostavnimi pogoji med katere sodi le še, da ste državljan Republike Slovenije s prijavljenim stalnim prebivališčem v državi. Ste komitent druge banke? Sploh ni nobenega problema, dobrodošli ste tudi pri nas!

Gotovinsko posojilo ki je res hitro

Marsikje boste lahko zasledili, da ponujajo hitro gotovinsko posojilo, a pri nas smo resnično tudi hitri. Tako boste imeli denar navadno na računu že po 15-ih minutah od oddane in uspešno potrjene vloge za kredit. Morda v nekaterih primerih traja malce dlje, a nikakor ne več kot 24 ur.

Verjamemo, da dovolj hitro za rešitev vseh vaših finančnih težav. Pa to še ni vse. Ko boste enkrat kredit uspešno odplačali, boste avtomatsko uvrščeni na seznam zaupanja vrednih strank, kar vam bo prineslo dodatne ugodnosti. Naslednjič boste tako lahko svoje gotovinsko posojilo naročili kar s storitvijo SMS kredit.

Z enostavnim SMS sporočilom, brez izpolnjevanja vloge za kredit. Na voljo smo vam 24 ur na dan, saj le tako lahko opravičujemo naziv ene najboljših mobilnih bank v EU.

Se vidimo na naši spletni strani?

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.