5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

NKBM kredit

Naj vas NKBM kredit ne skrbi več

Če je za vami izkušnja, ko ste hodili od vrat do vrat bank in posojilnic, kjer so vas zavrnili, ker imate že tekoč nkbm kredit, naj vas ne skrbi več. Razumemo, da življenje pač postreže s tem in onim takrat, ko je to najmanj potrebno. Govorimo seveda o finančnih izdatkih, za katere pa na računu ni vedno dovolj denarja.

Imate težave z avtomobilom, belo tehniko, morda zgolj potrebujete nekaj denarja za presenečenje vašemu partnerju? Vsekakor obiščite našo spletno mobilno banko, kjer boste lahko dobili kredit ne glede na to, da enega že imate. Za nas je namreč pomembno samo, da so vaši redni prilivi dovoljšni za plačilo vseh tekočih obveznosti.

Plačujete NKBM kredit pa bi lahko še nekaj malega?

Prav v tem primeru boste pri nas nadvse dobrodošli. Ne glede na to ali gre za nkbm kredit ali kredit katere druge banke, vam pri nas ni potrebno skrbeti zaradi tega. Prav tako odobrimo kredit tudi komitentom drugih bank in smo zelo prilagodljivi pri pogojih.

Ko govorimo o pogojih, lahko zatrdimo da se prav zaradi dostopnosti kreditov za vse Slovenke in Slovence in odličnih pogojev, uvrščamo v sam vrh EU kar se mobilnega bančništva tiče. Ne veste kaj pomeni mobilno bančništvo? To pomeni, da smo dobesedno mobilni po celotni Sloveniji in pridemo mi k vam namesto obratno.

NKBM kredit ne bo ovira

Kot rečeno, boste pri nas lahko dobili kredit čeprav že odplačujete obstoječi in odobreni nkbm kredit. Seveda bo morala biti višina novega kredita primerna vašim finančnim zmožnostim, in prav za to smo za vas na spletu ponudili tudi kreditni kalkulator.

Kot smo rekli, mi pridemo k vam in ne obratno. Odklikajte na našo spletno stran in v kreditni kalkulator vnesite želen znesek kredita ter izberite število obrokov v katerih bi ga radi odplačali. Na voljo vam ponujamo do 12 mesečnih obrokov. Se sliši enostavno? Saj tudi je!

Ste za nkbm kredit potrebovali kar nekaj papirjev?

Vsaka banka seveda ima svoje pogoje in zahteva določene dokumente preden prične s postopkom odobritve kredita. Ne glede na to ali gre za nkbm kredit, nlb, kbm, ali kakšno posojilnico. Tudi pri nas ni nič drugače, lahko le rečemo, da smo pri svojih zahtevah izjemno skromni.

Za najem kredita pri nas boste potrebovali namreč samo osebni dokument in številko bančnega računa. Imate to že pri sebi? Vidite, kako enostavno! Izpolnjevanje vloge in oddaja vam bo vse skupaj vzelo le nekaj minut, denar pa boste imeli na računu ekspresno hitro.

NKBM kredit ali naš kredit?

Odločitev je seveda vaša, prav tako pa vas vabimo, da različne ponudnike pred najemom kredita tudi medsebojno primerjate in ugotovite katera opcija je za vas najbolj primerna. Pri nas boste s postopkom opravili hitro, denar pa navadno nakažemo že po 15-ih minutah od uspešno oddane in potrjene vloge.

Ker delujemo preko spleta, smo vam na voljo kar 24 ur na dan, smo pošteni, zanesljivi in transparentni. Tako boste vse podatke o vašem kreditu imeli pred seboj ves čas in vas ne bo strah, da bi bilo še kaj skritega v drobnem tekstu. Se vidimo?

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.