5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Unicredit kredit

Vaš Unicredit kredit ni ovira do kredita pri nas

Kot se to rado dogaja, se stroški v življenju vedno znova kopičijo ob najbolj neprimernem času. Ali takrat, ko imamo že kup drugih obveznosti, ali pa takrat ko smo ravno brez denarja. In da je zadeva še bolj kočljiva, denar navadno potrebujemo takoj.

Sicer je nekako stalna praksa, da najprej pomislimo na posojilo. Kaj pa ko to že imate in denimo že odplačujete unicredit kredit ali kredit pri kateri drugi banki? Čeprav ste doslej menili, da vam bo to onemogočilo pridobitev novega posojila, pa vam lahko povemo, da ni povsem tako.

Imate unicredit kredit in potrebujete še enega?

V tem primeru vsekakor obiščite našo mobilno banko, ki vam je na voljo 24 ur na dan. To je mogoče zato, ker delujemo na spletu in smo dejansko mobilni. To pomeni, da pridemo k vam kjerkoli ste že, če imate pri sebi vsaj pametni telefon s povezavo do spleta.

Tako, potrebujete denar, imate pa že unicredit kredit. Ni problema! V naši mobilni banki vam bomo odobrili kredit, čeprav enega že odplačujete. Znesek kredita je seveda odvisen od vaših plačilnih sposobnosti, a na tej točki si lahko vsekakor pomagate z našim posebnim spletnim orodjem.

Izračunajte koliko še lahko dobite tudi če že imate unicredit kredit

Po obisku naše spletne mobilne banke, boste lahko uporabili prav poseben kreditni kalkulator. Z njegovo pomočjo si boste izračunali kakšen kredit lahko dobite in kakšen bo znesek posameznega mesečnega obroka. Na izbiro pa imate na voljo do 12 obrokov, vse skupaj pa boste uredili tako, da boste lahko redno odplačevali tako ta kot svoj unicredit kredit.

Izračun je zelo transparenten in prikaže vse zajete stroške. Na ta način vam ne bo potrebno skrbeti, da se morda še kaj skriva v drobnem tisku ali kje na koncu oddaje vloge. To boste oddali zelo hitro v zgolj nekaj minutah in z nekaj enostavnimi kliki.

Naj vas unicredit kredit ne skrbi več

Sedaj, ko vidite, da vas unicredit hitri kredit (ali kredit na katerikoli drugi banki ali posojilnici) ne ovira pri pridobitvi novega pri nas, vas bomo seznanili še z ostalimi dobrimi novicami. Res je, ni jih še konec, čeprav ste morda menili, da lepše že ne more biti.

Pa je lahko. Poleg tega, da boste pri nas lahko dobili kredit in nam je pomembno samo da ste državljan Republike Slovenije s prijavljenim prebivališčem in rednimi prilivi na tekoči račun, pa imamo za vas še eno dobro novico.

Enako ali še manj dokumentacije kot za unicredit kredit

Ne glede na to kakšne dokumente ste potrebovali za unicredit kredit, ali kredit kje drugje, vam v našem primeru ne bo potrebno zbirati in nabirati veliko dokumentacije. Skorajda nič! Od vas bomo potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate redne prilive.

Denar vam nakažemo z računa na račun, kje ga boste zapravili pa ne bomo pogojevali. Pa še to. Izplačilo izvedemo skorajda takoj po uspešno oddani in potrjeni vlogi. Navadno to pomeni že po 15-ih minutah, v posameznih primerih pa najkasneje v 24-ih urah.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.