5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Ferratum Slovenia

Prednosti hitrih posojil pri Ferratum Slovenia

Ferratum Slovenia je znan po svoji zanesljivosti in učinkovitosti pri zagotavljanju hitrih posojil. Ena izmed največjih prednosti je enostaven in hiter postopek prijave, ki omogoča uporabnikom, da v nekaj minutah oddajo svojo prošnjo za posojilo preko spleta. Poleg tega podjetje ponuja transparentne pogoje, kjer ni skritih stroškov ali neprijetnih presenečenj. Vse informacije o obrestnih merah in stroških so jasno navedene že na začetku, kar pripomore k boljšemu razumevanju finančnih obveznosti.

Hitrost odobritve je še ena pomembna prednost; večina prijav je obdelanih v zelo kratkem času, kar pomeni, da lahko uporabniki prejmejo denar na svoj račun že isti dan. Podjetje prav tako ne zahteva obsežne dokumentacije, kar pospeši celoten proces in zmanjša birokratske zaplete. Poleg tega je podjetje znano po svoji prijazni in strokovni podpori strankam, ki je na voljo za pomoč pri kakršnih koli vprašanjih ali težavah. Vse te prednosti skupaj naredijo to podjetje idealno izbiro za tiste, ki potrebujejo hitro in zanesljivo finančno pomoč.

Ferratum Slovenia ponuja številne prednosti, ko gre za hitra posojila, vključno z enostavnim postopkom prijave in hitrim odobritvenim procesom

Ferratum Slovenia se ponaša z izjemno enostavnim postopkom prijave, ki uporabnikom omogoča, da hitro in brez zapletov pridobijo potrebna sredstva. Celoten postopek prijave poteka preko spleta, kar pomeni, da lahko uporabniki oddajo svojo prošnjo iz udobja svojega doma, brez potrebe po obisku poslovalnice. To je še posebej koristno za tiste, ki imajo omejen čas ali težave z mobilnostjo. Poleg tega je postopek odobritve zelo hiter, saj podjetje uporablja napredne tehnologije za hitro preverjanje in obdelavo podatkov. Večina prijav je obdelanih v nekaj urah, kar pomeni, da lahko uporabniki prejmejo denar na svoj račun že isti dan, ko oddajo prošnjo.

Ferratum v Sloveniji se prav tako odlikuje po svoji transparentnosti in jasnih pogojih. Vse informacije o obrestnih merah, stroških in pogojih odplačevanja so jasno navedene že na začetku, kar uporabnikom omogoča, da se dobro informirajo pred odločitvijo. Podjetje ne zahteva obsežne dokumentacije, kar še dodatno poenostavi celoten proces. Poleg tega je na voljo prijazna in strokovna podpora strankam, ki je pripravljena odgovoriti na vsa vprašanja in pomagati pri morebitnih težavah. Vse te prednosti skupaj naredijo to podjetje eno izmed najboljših izbir za tiste, ki potrebujejo hitro in zanesljivo finančno pomoč.

Kako deluje Ferratum Slovenia: Vodnik za nove uporabnike

Če ste novi pri tem ponudniku finančnih storitev, je pomembno, da razumete, kako deluje postopek pridobivanja posojila. Prvi korak je registracija na spletni strani podjetja, kjer boste morali vnesti nekaj osnovnih osebnih podatkov. Po uspešni registraciji lahko začnete postopek prijave za posojilo, ki vključuje izpolnjevanje spletnega obrazca z informacijami o želenem znesku posojila in obdobju odplačevanja. Sistem nato samodejno preveri vašo kreditno sposobnost, kar običajno traja le nekaj minut.

Ko je vaša prijava odobrena, boste prejeli pogodbo, ki jo lahko podpišete elektronsko. Denar bo nato nakazan na vaš bančni račun, pogosto že v nekaj urah po odobritvi. Celoten postopek je zasnovan tako, da je čim bolj preprost in hiter, kar omogoča uporabnikom, da hitro pridobijo potrebna sredstva brez nepotrebnih zapletov. Poleg tega podjetje ponuja tudi možnost podaljšanja roka odplačevanja, če se znajdete v situaciji, ko ne morete pravočasno poravnati obveznosti. Vse te funkcionalnosti so namenjene temu, da uporabnikom omogočijo čim bolj enostavno in brezskrbno izkušnjo pri pridobivanju posojil.

Če ste novi pri Ferratum Slovenia, vam bo ta vodnik pomagal razumeti, kako deluje postopek pridobivanja posojila in kaj lahko pričakujete

Za nove uporabnike je ključnega pomena, da se seznanijo s postopkom pridobivanja posojila pri Ferratum Slovenia. Prvi korak je ustvarjanje uporabniškega računa na njihovi spletni strani, kjer boste morali vnesti osnovne osebne podatke, kot so ime, priimek, naslov in kontaktne informacije. Po registraciji lahko nadaljujete z izpolnjevanjem prijavnega obrazca za posojilo, kjer boste navedli želeni znesek in obdobje odplačevanja. Sistem bo nato avtomatsko preveril vašo kreditno sposobnost in vas obvestil o odločitvi v nekaj minutah. Če je vaša prijava odobrena, boste prejeli elektronsko pogodbo, ki jo morate podpisati.

Po podpisu pogodbe bo denar nakazan na vaš bančni račun, kar običajno traja le nekaj ur. Pomembno je, da natančno preberete vse pogoje in določila v pogodbi, da boste popolnoma razumeli svoje obveznosti. Podjetje ponuja tudi možnost podaljšanja roka odplačevanja, če se znajdete v finančnih težavah in ne morete pravočasno poravnati obveznosti. Poleg tega je na voljo prijazna in strokovna podpora strankam, ki vam lahko pomaga pri vseh vprašanjih ali težavah, ki jih morda imate. S tem vodnikom boste lažje razumeli celoten proces in se izognili morebitnim nevšečnostim.

Ferratum Slovenia: Fleksibilne možnosti odplačevanja

Ferratum Slovenia: Ena izmed ključnih prednosti, ki jo to podjetje ponuja svojim strankam, so prilagodljive možnosti odplačevanja posojil. Ta prilagodljivost omogoča, da uporabniki izberejo načrt odplačevanja, ki najbolje ustreza njihovim finančnim zmožnostim in življenjskemu slogu. Uporabniki lahko izbirajo med različnimi roki odplačevanja, kar jim omogoča, da si optimalno razporedijo svoje obveznosti. Poleg tega lahko v primeru nepredvidenih finančnih težav zaprosijo za podaljšanje roka odplačevanja, kar jim daje dodatno varnost in mir v primeru nepričakovanih situacij.

Podjetje prav tako ponuja možnost delnega odplačila, kar pomeni, da lahko uporabniki poravnajo del svojega dolga predčasno, brez dodatnih stroškov ali kazni. To je še posebej koristno za tiste, ki želijo zmanjšati svoje obrestne stroške in hitreje zaključiti svoje finančne obveznosti. Vse te možnosti so zasnovane tako, da uporabnikom omogočajo čim večjo finančno fleksibilnost in prilagodljivost. Poleg tega je na voljo tudi strokovna podpora strankam, ki lahko svetuje in pomaga pri izbiri najboljšega načrta odplačevanja glede na posameznikove potrebe. Vse te funkcionalnosti skupaj naredijo to podjetje eno izmed najbolj prilagodljivih in uporabniku prijaznih rešitev na trgu hitrih posojil.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.