5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo denarja privat

Kaj je posojilo denarja privat?

Posojilo denarja privat se nanaša na obliko posojila, ki se dogovori med zasebnimi osebami, običajno brez vključevanja bančnih institucij. Ta vrsta posojila temelji na neposrednem dogovoru med posojilodajalcem in posojilojemalcem. Zasebna posojila so lahko prilagodljiva in manj formalna kot bančna posojila, vendar pa še vedno zahtevajo jasne pogoje odplačevanja in pogodbeno določene obrestne mere.

Na mobilni banki, kjer do kredita pridete po uradni poti, a kar na daljavo, preko spleta, boste ves čas vedeli na čem ste. Potrebovali boste izpolnjene tri pogoje, ki so; državljanstvo Sloveinje, redni prihodki na TR in stalni naslov v Sloveniji. Tako, v tem primeru ste pripravljeni!

Ali je posojilo denarja privat varno?

Kljub sproščenosti pa morata obe strani upoštevati zakonodajo in pravne okvire, ki urejajo finančne transakcije. Pred sklenitvijo dogovora za posojilo denarja privat je priporočljivo, da se vključi pravni strokovnjak in pripravi ustrezna pogodba, ki ščiti interese vseh vpletenih strani. Vsekakor pa podrobno preverite vse informacije, ki so vam takrat na voljo.

Verjetno ne boste storili nič slabega, če boste zaupali mobilni banki, opravili tam izračun kredita in le tega primerjali s konkurenco. Kredit vam je na voljo z odplačilno dobo do 12 mesečnih obrokov, je ne namenski in ga lahko porabite za vse tisto kar imate v mislih, brez omejitev s strani banke.

Posojilo denarja privat je slaba odločitev

Posojilo denarja privat lahko predstavlja tveganje zaradi pomanjkanja formalnosti in strukturiranosti, ki jo ponuja bančno financiranje. Brez ustrezne pogodbe in pravnega okvira se povečuje možnost nesporazumov med posojilodajalcem in posojilojemalcem. Poleg tega so lahko obrestne mere manj pregledne in konkurenčne v primerjavi s trgom posojil v bančnem sektorju.

Pa brez skrbi, tudi na mobilni banki kreditna pogodba ne bo potrebna, kot tudi ne preverjanje kreditne sposobnosti. Po izračunu kredita le izpolnite vlogo za kredit kot je zahtevano, pri tem uporabite osebni dokument in številko bančnega računa ter vlogo oddate. Po potrditvi bo denar na vaš TR navadno nakazan že v 15-ih minutah.

Posojilo denarja privat brez nadzora

Brez bančnega nadzora lahko pride do težav pri reševanju morebitnih sporov ali v primeru, da posojilojemalcu nastanejo finančne težave. Zato je pri takšnih transakcijah kot je posojilo denarja privat nujno, da se vključi pravni strokovnjak in se skrbno oblikuje posojilna pogodba, ki jasno določa pogoje odplačevanja, obrestne mere ter pravice in odgovornosti obeh strani.

Le ta pa kot rečeno ni potrebna na mobilni banki, kjer kredit zasleduje vse pravne normative vezane na našo zakonodajo in zakone EU. Mobilna banka je namreč ena najboljših mobilnih bank na tem trgu, zato so vse skrbi popolnoma odveč, vaš kredit pa bo varno procesiran vse do zadnje točke.

Posojilo denarja privat že imate?

Posojilo denarja privat je lahko mnogim precej privlačna opcija, ker drugače ne morejo do kredita, vsekakor pa se kaj hitro lahko izkaže, da so se odločili slabo. Pojavijo se težave, visoke obresti in določene nejasnosti o tem do kdaj je treba takšno posojilo vrniti. V primeru mobilne banke bo vse jasno.

Kredit boste odplačali v obrokih, ki si jih boste izbrali pri izračunu in jih imate na voljo največ 12. Tudi vse ostalo bo jasno razloženo, izračun pa vam bo dal še več informacij za ustrezno odločitev. Kredit boste sklenili na daljavo, brez notarske overitve, poroka ali zastavitve vrednejših predmetov ali blaga.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.