5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo na položnice

Zakaj bi želeli posojilo na položnice?

Borba iz meseca v mesec, lovljenje rokov na računih, ki se samo kopičijo in pride čas, ko enostavno ne gre več. Takrat človeka navadno prešine misel, da bi bilo dobro kje dobiti posojilo in svoje življenje spraviti v red. Plačevanje enega obroka na mesec je vsekakor lažje kot plačevanje vseh nakopičenih računov naenkrat.

Ste v podobni situaciji in ste želeli poiskati kakšno hitro posojilo na položnice? Za to dandanes ni več nobene potrebe. Da bi prejemali in plačevali položnice namreč. Danes lahko takšno hitro posojilo enostavno najamete preko spleta, denar pa je na vašem računu že v nekaj minutah. Ne verjamete? Berite dalje.

Bolje kot posojilo na položnice

Četudi niste preveč vešči uporabe računalnika in spleta, pa je najem posojila v naši mobilni banki tako zelo enostavna naloga, da jo zmore praktično vsak. Naj najprej povemo da delujemo mobilno, kar pomeni, da vam ne bo treba hoditi k nam, ampak bomo preko spleta mi prišli k vam.

Prav tako vas ne bomo pošiljali na vašo banko, k delodajalcu ali notarju, kot ste bili vajeni ko je šlo za posojilo na položnice. Prav ste razumeli. Od vas ne bomo zahtevali potrdila vašega delodajalca, niti kakšnega dragega notarskega podpisa.

Še vedno želite posojilo na položnice?

Verjetno se boste raje odločili za opcijo ki jo ponujamo mi. Poleg tega, da od vas ne bomo zahtevali drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa, boste do denarja prišli tudi ekspresno hitro in na sila pregleden, transparenten način.

Brez strahu, da bi vas v drobnem tisku čakala kakšna past, saj boste imeli vse potrebne informacije ves čas pred seboj. Za to bo poskrbel naš izjemen kreditni kalkulator s katerim si boste hitro izračunali vse zneske in stroške okoli novega posojila.

Posojilo na položnice je preteklost

Sedanjost je vsekakor na spletu kjer se vse odvija 24 ur na dan in prav vsak trenutek. Tudi sredi noči, ko ne boste mogli spati, boste lahko obiskali našo mobilno banko in oddali vlogo za svoje posojilo. Posojilo na položnice vam tega ne omogoča.

Šli smo z roko v roki z moderno tehnologijo, zato vam lahko ponudimo storitev s katero se uvrščamo v sam vrh EU na tem področju. Z nekaj kliki na pametnem telefonu ali računalniku boste oddali vlogo, ki jo bo skrbno pregledala naša finančna služba.

Posojilo na položnice v 15-ih minutah?

Verjetno precej nemogoče. A ne pri nas. Posojilo v naši spletni banki navadno izplačamo na tekoči račun že po 15-ih minutah od uspešno oddane in potrjene vloge. Odvisno od situacije in ure v dnevu pa lahko traja največ 24 ur. Vsekakor zelo hitro in verjetno dovolj kmalu, da boste lahko rešili vse svoje težave.

Ali pa si privoščili zgolj nekaj lepega. Le zakaj bi moral človek najemati posojilo na položnice, oziroma katerokoli posojilo samo za to, da bi reševal težave. Lahko si privoščite kakšno potovanje, dopust, kaj lepega za dom, ali pa presenetite svojega partnerja z izbranim darilom.

Mi vam porabe denarja ne bomo pogojevali v nobeni točki. Želimo le, da ste z našo mobilno banko zadovoljni in se tako še kdaj vrnete. Na voljo smo vam vsak trenutek!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.