5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinski kredit

Se zanimate za dostopen gotovinski kredit?

Če se vprašamo kaj sploh je dostopen gotovinski kredit, dobimo v nekaj minutah kar nekaj različnih odgovorov. Da je dostopen, to zagotovo pomeni, da lahko do njega pridejo tudi osebe, ki na drugih naslovih morda ne bi bile najbolj uspešne. Ena skupina teh so vsekakor osebe, ki nek kredit že odplačujejo.

Ali pa tisti, ki ne morejo na banko. Pa takšni, ki denar nujno potrebujejo še isti dan in ne čez nekaj tednov. Dostopen gotovinski kredit je zagotovo lahko tisti, ki ga je možno najeti kar preko spleta brez obiska banke in nabiranja neskončno dokumentacije.

Gotovinski kredit kot ga še ni bilo

Predstavljajte si, da si po kosilu skuhate kavico in na balkonu tuhtate o tem kako lepo bi bilo kupiti novo kolo, urediti vrt, morda presenetiti partnerja z lepim darilom, ali pa se odpraviti na čudovito potovanje. Vse lepo in prav, a vaš bančni račun se s tem ne strinja.

Potem pa vam nekdo prišepne, da lahko sedaj najamete gotovinski kredit kar preko spleta, od doma, ne ba bi vam bilo potrebno iti po kakršenkoli papir v službo ali kam drugam. Seveda ne bi verjeli, ampak, kaj pa če je vse to res? In na vašo srečo, tudi je!

Gotovinski kredit v enem dnevu!

Ne le, da takšen gotovinski kredit obstaja in ga je mogoče najeti kar preko spleta, od doma, ali kar z balkona s pomočjo pametnega mobilnega telefona, ampak je mogoče do denarja priti še isti dan. Se sprašujete kako in kje je to mogoče?

Predstavljamo vam našo spletno mobilno banko, ki sodi v sam vrh EU spletnih bančnih storitev. Dolgoletne izkušnje so pripomogle k temu, da lahko danes z veliko gotovostjo ponudimo tako inovativno rešitev za vse posojilojemalce. In ja res je, denar bo na vašem računu najkasneje v 24-ih urah.

Hitri gotovinski kredit še hitreje

Ker gre za sila enostaven in hiter postopek je jasno zakaj govorimo o tako silni hitrosti same ponudbe. Gotovinski hitri kredit v naši banki vam je dostopen z le nekaj kliki in v zgolj nekaj minutah. Ne bo pa vam treba niti k delodajalcu ali notarju, saj bomo od vas potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Ker je vse skupaj tako zelo enostavno in smo vam na spletu dosegljivi kar 24 ur na dan, je jasno, da vam tudi denar izplačamo v 24-ih urah. Seveda po uspešno oddani in pregledani, ter odobreni vlogi. A bistvo ostaja. Denar boste lahko zapravljali še isti dan in to za karkoli se vam bo zahotelo.

Izračunajte svoj gotovinski kredit

Da bi bila že tako odlična storitev še bolj odlična, poskrbi naš kreditni kalkulator. Z njegovo pomočjo boste imeli pred oddajo vloge vse potrebne informacije glede stroškov kredita in višine obrokov. Te izberete sami, na voljo pa vam je do 12 mesečnih obrokov.

Ne skrivamo nikakršnih pasti, smo transparentni in nadvse profesionalni. Želimo, da svoj gotovinski kredit najamete na način, ki vam je najbližji in ste na splošno zadovoljni z našo storitvijo. Le tako lahko seveda računamo na vaše priporočilo dalje, ali pa da se boste še kdaj vrnili in sodelovali z nami.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.