5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitra posojila

Vas zanimajo hitra posojila?

Potem ste vsekakor na pravem mestu! Ker se finančni problemi v življenju pojavijo hitro, bi jih radi hitro tudi rešili. A kako, se sprašujemo po navadi? Hitra posojila so zagotovo odlična rešitev, če želite svoje finance spraviti nazaj na pravo pot.

Ne glede na to, zakaj se pojavi potreba po dodatnem denarju, je potrebno reagirati hitro, da ne nastane iz malega problema še večji. Navadno gre za poplačilo kakšnih starih dolgov, ali pa morebitno okvaro vozila, bele tehnike, morda zgolj prihajajoči servis ali registracijo. In zakaj si človek ne bi mogel od časa do časa denimo privoščiti samo kaj lepega zase?

Hitra posojila za hitre rešitve

Še isti dan lahko rešite zoprno situacijo v katero vas je pripeljala nekoliko prenizka vsota na tekočem računu. Je že tako, da se izzivi v življenju pojavijo od nikoder in od nas zahtevajo, da se jih lotimo takoj. In hitra posojila so vsekakor orodje za takojšnje reševanje finančnih izzivov.

Potrebujete novo vinjeto, ali pa vaš pralni stroj počasi peša? Ni problema, obiščite našo spletno, mobilno banko in preverite kako hitro do denarja in rešitve. Smo ena izmed vodilnih mobilnih bank v EU, zato ste lahko prepričani, da vemo kako se lotiti vaših težav.

Kaj potrebujem za hitra posojila?

Govorili bomo o dveh pomembnih rečeh. O dokumentaciji in tehničnem delu. A brez skrbi, v obeh vas bomo preprosto navdušili. Kar se dokumentacije tiče, bo šlo hitro, da hitreje ne bi moglo. Od vas namreč pričakujemo zgolj osebni dokument in številko bančnega računa.

Kar se tehnične plati tiče pa lahko z veseljem povemo, da boste vse skupaj opravili kar od doma in sicer preko spleta. Še bolje pa je, da za hitra posojila na naši banki ne potrebujete kakšnega posebnega računalnika in digitalnega certifikata. Dovolj bo že pametni mobilni telefon!

Hitra posojila od doma

Kot rečeno, za hitra posojila v naši banki vam ne bo potrebno iz svojega doma. V resnici, pa lahko vlogo oddate kar iz službe, s kave, ali pa na vlaku med vožnjo domov. To je vse kar se tehničnega dela tiča. Ko pa govorimo o dokumentaciji, pa vas bomo navdušili z naslednjim.

Ne bo vam treba hoditi k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi, niti vam ne bo potrebno čakati pri notarju, da bi drago plačali za overitev dokumentov. Prav tako za hitra posojila pri nas ne boste potrebovali poroka. Dovolj bo, da obiščete našo spletno stran in sledite navodilom.

So takšna hitra posojila varna?

Prav nič ni narobe, če se za hip ustavite pri varnosti. Naša hitra posojila so varna posojila. Tudi v tem primeru naj vam povemo, da je naš moto odličnost in dobro razmerje z našimi strankami. Poslujemo povsem legitimno in v skladu z zakonom. Še posebej ponosni pa smo na našo transparentnost in profesionalnost.

Tako boste v vsakem trenutku vedeli pri čem ste, saj vam bo naš kreditni kalkulator natančno prikazal vse zajete stroške. Vpisali boste želen znesek posojila in število obrokov (do 12) v katerih ga želite odplačati. Enostavno kajne? In denar boste imeli navadno, po uspešno oddani in potrjeni vlogi, na računu že po 15-ih minutah.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.