5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri gotovinski krediti

Hitri gotovinski krediti v pomoč

Hitri gotovinski krediti predstavljajo priročno finančno orodje za tiste, ki se soočajo z nenadnimi izdatki ali potrebujejo sredstva za uresničitev določenih načrtov. Te vrste posojil so znane po svoji hitri odobritvi in preprostih postopkih, ki omogočajo posameznikom, da hitro pridobijo potrebna sredstva.

Pogosto so brez namena, kar pomeni, da jih posamezniki lahko uporabljajo po lastni presoji, ne da bi bili omejeni na specifičen namen. Takšen ne namenski hitri kredit pa dobite tudi na mobilni banki, ki je znana po tem, da njen obisk v fizični obliki ne bo potreben. Ob tem imajo zahtevane le tri minimalne pogoje; slovensko državljanstvo, redne mesečne prihodke in stalni naslov v Sloveniji.

Hitri gotovinski krediti na spletu

Hitri gotovinski krediti so ena izmed vrst pridobitve teh sredstev prek spleta. Spletni krediti omogočajo posameznikom, da celoten postopek, od vloge do odobritve, opravijo kar iz udobja svojega doma. Ta digitalna možnost olajša hitro in pregledno pridobivanje sredstev, kar je še posebej privlačno v današnjem hitrem tempu življenja.

To možnost ponuja tudi mobilna banka, zato boste kredit pri njih najeli kar ob pomoči pametnega telefona, tablice ali računalnika. V nadaljevanju povemo še nekaj več o dokumentaciji, ki je potrebna in je ni veliko, dodajmo pa še, da kakšnega posebnega tehničnega znanja ne boste potrebovali, kot tudi ne aplikacije ali digitalnega certifikata.

Hitri gotovinski krediti in pogoji

Kljub svoji dostopnosti pa je pomembno, da posamezniki skrbno preučijo pogoje ki jih zahtevajo hitri gotovinski krediti, vključno z obrestnimi merami, roki odplačevanja in morebitnimi dodatnimi stroški. Zavedanje vseh vidikov posojila je ključnega pomena za odgovorno uporabo teh finančnih sredstev in preprečevanje morebitnih težav pri odplačevanju.

Kar se kredita na mobilni banki tiče so pogoji jasni in enostavni, ne boste pa potrebovali niti veliko dokumentacije. Pri sebi boste morali imeti, poleg naprave z dostopom do spleta, še osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate redna mesečna nakazila. Tja vam bo mobilna banka po odobritvi tudi nakazala vaš odobren hitri kredit.

Kratko ročni hitri gotovinski krediti

Poleg tega je pomembno, da se posamezniki zavedajo, da so hitri gotovinski krediti običajno kratkoročna rešitev in niso namenjeni dolgoročnemu financiranju. Ker imajo lahko višje obrestne mere v primerjavi z drugimi oblikami posojil, je nujno, da posamezniki natančno pretehtajo svojo sposobnost odplačevanja in razmislijo o alternativnih možnostih financiranja, če gre za večje zneske ali daljša obdobja.

Pri spletnih kreditih je še posebej pomembno paziti na varnostne vidike. Posamezniki morajo izbrati ugledne in zanesljive kreditodajalce, ki skrbijo za varnost osebnih podatkov in izvajajo ustrezne varnostne ukrepe. Na mobilni banki je za varnost poskrbljeno in boste v vsakem trenutku lahko prepričani, da gre za varen kredit.

Preverjeni hitri gotovinski krediti

V sklepni fazi pa je ključno, da se posamezniki pred odločitvijo za hitri gotovinski kredit dobro informirajo in se posvetujejo s strokovnjaki, če je to potrebno. To jim bo pomagalo izbrati najbolj primerno možnost, ki bo zadovoljila njihove finančne potrebe, obenem pa ohranjala njihovo finančno stabilnost. Hitri gotovinski krediti naj bodo po vaši meri.

Da bo kredit zares po vaši meri, si na mobilni banki pred izpolnjevanjem kreditne vloge, kredit še izračunajte. Uporabite kreditni kalkulator in vnesite znesek ter število obrokov (do 12) ter preverite kompleten izračun s stroški vred. Ko bo ta kredit enkrat odplačan boste naslednjega lahko najeli kar preko SMS.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.