5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit NLB

Rabite denar pa že imate hitri kredit NLB?

Ni problema, imamo popolno rešitev za vas! Če ste doslej menili, da to ne bo šlo, berite dalje. Smo mobilna banka, ki podira meje in tabuje v svetu posojilništva. Delujemo na način kot ga diktira moderni svet in trenutne smernice.

Analogno je mimo, vse je postalo digitalno, življenje, delo in zabava se selijo na splet, zato smo tam tudi mi. Le zakaj bi moral človek hoditi od vrat do vrat, klicati na različne banke, da bi se dogovoril za kredit? Že imate hitri kredit NLB in menite, da ne morete najeti še enega? Pri nas lahko!

Hitri kredit NLB vas ne bo oviral pri tem

Kot rečeno, smo mobilna banka, ki deluje preko spleta. Nismo pa vam še povedali, da smo v svojem poslu tako zelo dobri, da nas uvrščajo v sam vrh EU tovrstnih bančnih storitev. Ker radi podiramo meje, seveda poslujemo tudi v kar nekaj drugih državah po svetu.

Ampak dovolj o tem. Vas seveda zanima kako najeti še en kredit, če že imate hitri kredit NLB. Enostavno, da bolj ne gre. Odklikate na našo spletno stran, preverite ponudbo in sledite enostavnim korakom za oddajo vloge. V veliko pomoč pri tem vam bo seveda tudi naš kreditni kalkulator.

Ste izračunali tudi hitri kredit NLB?

Če ste že imeli podobno izkušnjo ko ste računali vaš hitri kredit NLB, potem veste, da vam bo ta izračun povedal marsikaj glede samega kredita. Morda pa niste vedeli, da se vam ne bo treba bati drobnega tiska, saj v naši mobilni banki poslujemo tako zelo transparentno in pošteno, da vam bomo tam prikazali popolnoma vse zajete stroške in obveznosti.

Uporaba kreditnega kalkulatorja je sila enostavna. Vanj boste vnesli želen znesek kredita in izbrali ustrezno število obrokov za odplačilo. Do 12 jih je na voljo, kar bo vsekakor dovolj za vaše potrebe kajne? Ko boste enkrat na točki odločitve in se odločili, vas bo do denarja na računu ločilo le še nekaj minut.

Ste že pozabili na hitri kredit NLB?

Nič čudnega. Naša ponudba kreditojemalcem vzame sapo, saj se vse skupaj dogaja tako zelo hitro, da nimajo več časa misliti na svoj hitri kredit NLB. Oddaja vloge bo od vas terjala zgolj nekaj minut in klikov na računalniku, ali pa še bolj priročno, na pametnem mobilnem telefonu.

Imate tablični računalnik? Lahko uporabite tudi tega. Ne glede na to na kakšen način se boste lotili oddaje vloge za kredit, boste z njo opravili rekordno hitro. In to kar iz zavetja svojega doma, s kavča, vikenda, morda s terase ob omamno dišeči kavi.

Hitri kredit NLB le še oddaljen spomin

Pred najemom novega kredita je pomembno, da se zavedate da lahko odplačujete tako novega kot hitri kredit NLB, ki ga že imate. V kolikor vam vaši mesečni prilivi to omogočajo, v tem ne vidimo nobene težave. Kar se dokumentacije tiče, od vas ne bomo zahtevali plačilnih list ali kakšnih drugih potrdil.

Dovolj bosta že osebni dokument in številka bančnega računa. Noro, kajne? In še bolj noro je, da boste imeli denar na računu tako hitro, da si boste kar težko predstavljali. Po uspešno oddani in potrjeni vlogi bomo nakazilo opravili navadno že v 15-ih minutah, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Tako, pripravljeni na zapravljanje?

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.