5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izposoja denarja za brezposelne

Izposoja denarja za brezposelne

Izposoja denarja za brezposelne je mamljiva ideja za vse tiste, ki nimajo zaposlitve ali pa ta vsaj ni redna. Na drugi strani pa je najem takšnega kredita zelo nevarna, saj lahko še poslabša negativno sliko posameznika, ki je že tako v težavah, zato takšen način kreditiranja ni priporočljiv.

V primeru, da izpolnjujete vsaj 3 osnovne pogoje (slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in redni mesečni prihodki) pa lahko za kredit zaprosite na mobilni banki. Zakaj se imenuje mobilna? Ker vam v nobenem trenutku ne bo treba na banko. Hitri kredit na mobilni banki namreč naročite preko spleta v le nekaj korakih.

Izposoja denarja za brezposelne ni ok

Izposoja denarja za brezposelne naj ne bo vaša osnovna misel. Najprej uredite redne prilive preden se odločite za kreditiranje ne glede na to na kakšen način poteka. Še posebej zato, ker je v tem primeru dokaj enostavno priti do posojila. Mobilna banka namreč ne komplicira in ne zahteva niti potrdila o zaposlitvi.

Pomembno je le, da redna mesečna plačila prejemate na bančni račun, ki ga boste navedli na vlogi za kredit. Poleg tega potrebujete le še en osebni dokument in ste že pripravljeni na postopek za najem hitrega kredita. Pred tem pa opravite še hiter izračun kredita s kreditnim kalkulatorjem na spletni strani banke.

Izposoja denarja za brezposelne je problem

Izposoja denarja za brezposelne je hitro lahko težava, če si izposodite denimo na črnem trgu. Banke tako ali tako zahtevajo določene garancije, ki pa so na mobilni banki zares minimalne. Namesto odhoda na banko, boste sedli za računalnik ali v roko vzeli tablico oziroma pametni telefon in obiskali spletni naslov mobilne banke.

Tam boste najprej v kreditni kalkulator vnesli želeni znesek kredita, dodali izbor števila mesečnih obrokov in preverili končni izračun. Imejte v mislih, da bodo zajeti tudi vsi stroški in bo šlo za transparenten prikaz kompletnega izračuna pred naslednjim korakom, ki bo hkrati zadnji na poti do tako želenega posojila.

Izposoja denarja za brezposelne ni dobra naložba

Izposoja denarja za brezposelne zares ni dobra naložba, saj kar kliče po težavah katerih pa si nikakor ne želite. Na mobilni banki, ki je hkrati ena najboljših tovrstnih ustanov v EU, boste do kredita sicer prišli po pravi poti ob izpolnjenih osnovnih pogojih. Dodajmo pa na tem mestu, da ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti.

Kaj to pomeni? Da ne bo prišlo do vpogleda v Sisbon in je vseeno, če morda kakšen kredit že odplačujete na kateri drugi banki. Tudi to, kje imate odprt račun ne igra vloge, ne bo pa vam treba odpirati novega, da bi na mobilni banki najeli kredit.

Izposoja denarja za brezposelne je slaba novica

Izposoja denarja za brezposelne je vsekakor slaba novica, zato ne nasedajte na morebitne velike naslove, ki to obljubljajo. Zanesite se na zdravo kmečko pamet in kredit najemite po uradni poti, ki pa je na mobilni banki silno enostavna. Ko bo vloga potrjena s strani banke bo kmalu steklo tudi nakazilo.

Običajno do tega pride v roku 15-ih minut ali najkasneje v roku 24-ih ur. Denar, ki ga boste tako prejeli na bančni račun vam bo popolnoma prosto na voljo in ga boste lahko potrošili za karkoli boste želeli. Tudi za kaj lepega ali pa morebiti za odplačilo starega kredita, poplačilo dolgov ali plačilo položnic.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.