5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kako do denarja

Dovolite da vam povemo kako do denarja

Svet je lep, pravijo. In res je. A lep je takrat, ko si takšnega naredimo. Da bi svoje okolje prepoznali kot lepo, bili brezskrbni in uživali s partnerjem ali družino, moramo biti globoko v sebi mirni. Žal pa je to dandanes precej težko izvedljivo saj je nad nami ves čas kakšna obveznost ali skrbi.

Skrbi so navadno povezane z našimi financami. Ukvarjamo se s tem kako pravočasno plačati vse račune, morda kakšno hipoteko, ali pa registrirati avto in vplačati letni dopust. Za vse skupaj po navadi zmanjka financ, zato se nemalokrat pojavi v glavi vprašanje, kako do denarja.

Kako do denarja, če že imaš kredit?

Tisti, ki že odplačujete kredit in ste želeli priti še do nekaj dodatnega denarja, ste bili ob obisku svoje banke verjetno precej razočarani. Povedali so vam, da ne gre in vas prepustili svoji usodi. Če še vedno ne veste kako do denarja, dovolite, da vam pri tem pomagamo.

Smo priznana spletna mobilna banka, ki na svojem področju sodi v sam vrh EU. Do tja smo prišli s trdim delom, tako da smo prisluhnili trgu in strankam, ter konkretno optimizirali našo storitev. Tako lahko danes rečemo, da pri nas vsekakor lahko pridete do denarja, četudi kak kredit morda že imate.

Kako do denarja če si ne komitent?

Tudi za ne komitente velja enako kot za osebe, ki že imajo kredit na svoji banki. V naši mobilni banki toplo pozdravimo in sprejmemo tudi ne komitente. Ko boste enkrat v popolnosti seznanjeni z našo ponudbo, se ne boste več obremenjevali z vprašanjem kako do denarja.

Tega boste dobili pri nas, če ste državljan Republike Slovenije, imate tu prijavljeno prebivališče in na osebni račun prejemate redne prilive. Od vas praktično ne bomo zahtevali nič drugega, zato lahko pozabite na hojo od vrat do vrat in prošnje za to in ono.

Kako do denarja brez dokumentacije?

Brez dokumentacije v popolnosti seveda ne bo šlo. A če se sprašujete kako do denarja brez pretirano veliko dokumentacije, potem ste zagotovo na pravem mestu. Za kredit pri nas ne boste potrebovali drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa.

Zveni prelepo da bi bilo res? Ampak tako je. Ne bomo vas pošiljali k delodajalcu po potrdila o zaposlitvi, kot tudi ne k notarju ali kam drugam. Smo mobilna banka in za nas vse potrebno obstaja na dosegu rok. Osebni dokument in številko računa pa verjetno imate pri sebi, je tako?

Kako do denarja brez obiska banke?

Kako do denarja ne da bi rabili na banko? Na tem področju pa smo sploh najboljši. Za najem kredita pri nas ne boste potrebovali čevljev, niti urejanja pred odhodom, saj vam ne bo treba nikamor. Potrebovali boste samo pametni mobilni telefon, tablični ali običajni računalnik in dostop do spleta.

Tam boste s pomočjo kreditnega kalkulatorja izračunali najbolj ugodno varianto zase, izbrali do 12 obrokov za odplačilo in hitro ter enostavno oddali vlogo. Denar vam bomo na račun po potrditvi navadno nakazali že po 15-ih minutah, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Na voljo smo vam kadarkoli in od koderkoli.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.