5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kako do nakupa na obroke

Kako opraviti nakup na obroke

Ste v trgovini našli kompletno sedežno garnituro, ali pa nekaj bele tehnike, a je končna cena za vas prevelik strošek? Potem seveda potrebujete nakup na obroke. Tega večina tovrstnih trgovin seveda omogoča in je dokaj preprost. Navadno ne boste potrebovali nič drugega kot osebni dokument.

V nekaterih primerih tudi nekaj plačilnih list, sicer pa bodo vse potrebno preverili kar preko spleta. Na nek način boste v trgovini dobili hitri kredit s katerim boste precej lažje kupili vse tisto kar potrebujete in si želite. Navadno gre za kredit, ki se odplačuje do 12, morda največ 24 mesečnih obrokov. Od dolžine trajanja so odvisni tudi stroški samega kredita.

Ko nakup na obroke ne gre skozi

Če ste na blagajni razočarano sprejeli novico, da niste kreditno sposobni in vam nakup na obroke ne morejo odobriti, je čas za iskanje novih rešitev. K sreči lahko danes precej enostavno do hitrega kredita pridete kar preko spleta. Pri tem od vas ne bodo zahtevali veliko pogojev niti ne bodo preverjali kreditne sposobnosti.

Seveda boste morali poiskati ustrezno banko ali posojilnico, ki vam bo to omogočila. S tem denarjem boste potem lahko prosto razpolagali in kupili vse kar potrebujete kar v enem znesku. In veste kaj je prednost takšnih nakupov? Da lahko prihranite, saj boste lahko kupili več stvari na različnih lokacijah in po ceni, ki vam je všeč.

Naj vas nakup na obroke ne zavede

Že res, da je nakup na obroke slišati mamljivo, a je lahko hitro tudi past. Pred vsakim nakupom seveda najprej dobro razmislite ali boste obroke sposobni plačevati. Kajti zgodi se, da človek v zanosu prekorači svoje zmožnosti in po dveh ali treh obrokih ne zmore več plačevati naprej.

Da do tega ne bi prišlo že doma razmislite o vseh rečeh, ki jih potrebujete, koliko bi največ plačali zanje in kakšen obrok bi si mesečno sploh lahko privoščili ne da bi trpel vaš družinski proračun. Tu so nujni stroški za ogrevanje, elektriko, vodo in stroški za hrano, oblačila ali šolanje otroka. Torej previdno.

Enostaven nakup na obroke

Najbolj enostaven nakup na obroke je verjetno tisti pri katerem v trgovini naberete vse kar potrebujete in pri blagajni zgolj pokažete plačilno kartico. Nakup vam bodo razdelili na želeno število obrokov in plačevanje navadno preusmerili na direktno bremenitev preko trajnika. V tem primeru boste morali izbrati še datum v mesecu, ki vam ustreza za plačilo.

V posameznih primerih pa boste za obročno plačilo morali uporabiti kreditno kartico. Če te nimate vam bodo ponudili še enkaj drugih opcij, a ni nujno, da vam bodo všeč. Pričakujte pa, da boste pri tovrstnih nakupih vedno morali plačati nekaj stroškov in seveda tudi obresti posojila.

Kdaj opraviti nakup na obroke?

Za nakup na obroke se odločite zgolj takrat, ko boste vedeli, da imate dovolj finančnega zaledja za njihovo plačevanje. Seveda pa tudi v primeru, ko nekaj nujno potrebujete, nimate pa na voljo dovolj gotovine. Morda se je še najbolje o tem pomeniti s svojim partnerjem, še posebej, če bosta obroke plačevala skupaj ali iz družinskega proračuna.

Nikakor pa na ta način ne nakupujte samo zato, ker si nekaj želite, a nujno morda ne potrebujete. Vsekakor pa ne takrat, ko boste finančno bolj skromni in bi lahko dodaten obrok povsem osiromašil vaš bančni račun. Obročnega odplačila prav tako ne urejajte, če imate v mislih v kratkem najeti kakšen kredit.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.