5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kako se lotiti varčevanja

Zakaj je varčevanje nujno?

V časih, ko nam nad glavo visi več stroškov in so položnice iz meseca v mesec bolj strašljive je nujno, da imamo na strani vedno nekaj denarja. Morda smo pred leti z isto plačo živeli nekoliko bolj lahkotno, a danes je nujno, da poznamo varčevanje. In kako se ga sploh lotiti?

Težava pri varčevanju je, da običajno ne vidimo možnosti za dajanje denarja na stran. V resnici pa se kaj hitro ujamemo pri nakupu, ki v resnici ne bi bil potreben. Že res, da se mora človek občasno tudi malo razvajati, a vendarle naj bo to rezervirano le za občasne trenutke.

Enostavno varčevanje

Včasih se sploh ne zavedamo kako enostavno je lahko varčevanje. Denimo kadilci. Gre za zelo škodljivo razvado, ki uničuje zdravje, povzroča neprijeten vonj in seveda tudi visoke stroške. Kadilec, ki pokadi škatlico cigaret na dan, lahko mesečno privarčuje do 120 evrov. Si predstavljate? Nor znesek s katerim bi lahko kupili marsikaj.

Plačali nekaj položnic, si privoščili obisk restavracije ali pa več bolj kvalitetnih izdelkov v trgovini. Morda kupili kakšne hlače in pulover oziroma oblekli otroka. V enem mesecu! V enem letu bi na ta način prihranili neverjetnih 1440 evrov in si privoščili lep dopust za vso družino. In dodajmo, da nekateri kadilci pokadijo še več, lahko kadita oba partnerja in na ta način se prihranek podvoji.

Za varčevanje ni treba trpeti

Na primeru cigaret bi lahko pripravili še primer z alkoholom, hitro hrano in kakšnimi drugimi nepotrebnimi stroški kjer bi lahko veliko prihranili in naredili še kaj dobrega za zdravje. Takšno varčevanje vsekakor nič ne boli, ravno nasprotno. Skrbi za naše zdravje in denarnico. S tem denarjem lahko potem precej lažje živimo.

Torej ne drži, da ob povprečni plači ni mogoče nekaj malega prihraniti. Kaj malega, zelo veliko denarja. Bodite pošteni do sebe in pripravite seznam vseh nepotrebnih reči za katere mesečno zapravljate denar. Razmislite kaj lahko popolnoma prečrtate in pri čem strošek vsaj konkretno zmanjšate. Nad rezultatom boste več kot navdušeni, verjemite.

Varčevanje pri prevozu

Imate doma avtomobil? Morda celo dva? Potem poznate stroške vzdrževanja avtomobila, servisov, tankanje goriva, vinjete, popravil, menjave pnevmatik in še in še. Kako naj varčevanje poteka v tem primeru? V resnici zelo enostavno. Pomislite ali avtomobil zares potrebujete. Bi lahko pot v službo opravili z avtobusom ali vlakom?

Na takšen način boste privarčevali ogromno. Morda pa se lahko znebite vsaj enega avtomobila in se s partnerjem vozita skupaj. Nemalokrat se zgodi, da družinam pri vseh teh stroških pomagajo hitri krediti. Po teh lahko posežete, če pride do kakšne okvare ali preveč nakopičenih stroškov, vseeno pa lahko tudi veliko privarčujete sami od sebe.

Kaj pa varčevanje na banki?

Seveda je lažje reči kot storiti in se varčevanje ne izide po pričakovanjih. V tem primeru se lahko odločite varčevati na banki. Tam sklenete pogodbo v kateri se zavežete vsak mesec vplačati določeno vsoto na varčevalni račun, banka pa vam v tem primeru ponudi določene pozitivne obresti.

Bistvo takšnega varčevanja je namreč v tem, da denarja ne morete kar tako dvigniti. Vsaj ne do datuma do katerega ste se obvezali varčevati. Varčujete lahko za boljšo pokojnino, za dopust ali za šolanje otroka. Izberite si dober razlog, ki vas bo vedno opominjal za kaj in kam gre vaš denar. Tako se boste lažje uprli skušnjavi, da bi denar zapravili.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.