5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kam po kredit z minimalno plačo

Nimate te sreče, da bi za svoje delo na račun prejeli plačo, ki bi vam omogočila kakšne lepe prihranke? Nekateri za svoje delo morda prejemajo nekoliko manj kot bi si želeli, drugi pač z zavedanjem, da njihov poklic trenutno prinaša plačilo, ki ima žal neke zgornje omejitve.

Kljub vsemu, pa imajo zaposleni ljudje navadno možnost oditi kam vsaj po kredit. Seveda pa je tudi višina pridobljenega kredita na koncu močno odvisna od same plače. Z minimalno plačo je to precej težko, a vendarle … Preverite kam po kredit z minimalno plačo!

Kam po kredit z minimalno plačo ko te banka zavrne?

Če ste se znašli v položaju, ko nujno potrebujete denar za kakšno plačilo položnic, ali pa vam jo je zagodla morda okvara avtomobila, bele tehnike itd., se lahko vedno obrnete po pomoč v obliki kredita. Težava pa nastane kadar vaša banka v vaši plači ne prepozna zagotovila za to, da bi vam kredit odobrila.

Kam po hitri kredit z minimalno plačo ko te banka zavrne? Vsekakor se lahko v tem primeru obrnete na nas. Smo spletna mobilna banka, ki rade volje pozdravi vse zaposlene Slovenke in Slovence s prijavljenim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Lahko vam ponudimo zelo ugodno in hitro rešitev za vse vaše težave.

Zdaj veste kam po kredit z minimalno plačo

Z gotovostjo lahko trdimo, da nad našimi storitvami ne boste razočarani. Brez lažne skromnosti povemo, da sodimo v sam vrh EU mobilnega bančništva, delujemo pa še v nekaj drugih državah sveta, zato nam prepotrebnih izkušenj nikakor ne manjka.

Zdaj, ko veste kam po kredit z minimalno plačo, vas bo verjetno zanimalo še kako do tega kredita. Lahko rečemo, da tako enostavno in hitro, da bolj ne gre. Na naši spletni strani boste našli vse potrebno za izračun vašega kredita, kot tudi navodila za oddajo vloge kar preko spleta.

Kam po kredit z minimalno plačo brez papirjev?

Povsem brez papirjev kredita ne boste dobili nikjer. Če k temu dodamo še minimalno plačo, je jasno, da govorimo o misiji »nemogoče«. Ni pa nemogoče priti do kredita z zelo malo dokumentacije in to kar od doma. Tako od vas za pridobitev kredita na naši mobilni banki ne bomo zahtevali drugega kot zgolj osebni dokument in številko tekočega računa.

Nobenih potrdil vašega delodajalca, ali podpisa notarja, kot tudi ne poroka. Vlogo za kredit pri nas boste izpolnili v nekaj minutah in tako še isti dan prejeli nakazilo na račun, ki ga boste vnesli na vlogo. Se še vedno sprašujete kam po kredit z minimalno plačo? Odgovor je jasen!

Kam po kredit z minimalno plačo? K nam!

Če ste se še zjutraj spraševali kam po kredit z minimalno plačo, imate ta trenutek odgovor že na dlani. Pri nas boste denar prejeli nakazan največkrat že po 15-ih minutah od trenutka oddane in uspešno potrjene vloge za kredit. Prav nobene bojazni ni, da bi šlo kaj narobe, saj delujemo pošteno in v skladu z zakonom.

Vse stroške kredita si boste lahko pred oddajo vloge ogledali s pomočjo kreditnega kalkulatorja, kredit pa boste lahko najeli na do 12 mesečnih obrokov. V kolikor boste kredit odplačali kot je dogovorjeno, vas bo naslednjič čakalo še dodatno presenečenje v obliki opcije enostavnega SMS kredita.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.