5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit na položnice

Iščete kredit na položnice?

Ne iščite več, ste na pravem mestu za kredit. Morda to ni ravno kredit na položnice, saj je bil bolj »v modi« pred časom, je pa zagotovo najbolj enostaven kredit kar si jih lahko zamislite. Naša mobilna banka nudi kredite vsem državljanom Republike Slovenije s prijavljenim prebivališčem in rednimi prilivi na račun.

Ne zanima nas ali morda že imate kredit, niti vas ne bomo pošiljali k vašemu delodajalcu po potrdila o zaposlitvi, ali pa k notarju po kakšen drag podpis. Poslujemo v skladu z zakonom, kljub temu pa smo za naše stranke izjemno fleksibilni in dostopni.

Kredit na položnice so iz mode

Malo za šalo, malo pa zares. Krediti na položnice so iz mode, saj živimo v dobi interneta. In prav ta je ključen dejavnik za pridobitev kredita pri nas. Smo moderna spletna, mobilna banka, ki se uvršča v sam vrh EU svoje dejavnosti, poslujemo pa tudi v nekaj drugih državah po svetu.

Referenc in izkušenj nam tako vsekakor ne manjka, zato dovolite, da vam predstavimo verjetno najbolj enostaven in dosegljiv najem kredita pri nas. Končno vas ne bo bolela glava zaradi nabiranja dokumentacije, iskanja in prepričevanja poroka ter podobno.

Iskali ste kredit na položnice a našli še bolje

Če ste se znašli v situaciji, ko nujno potrebujete nekaj denarja, vam je nenadoma »ugasnil« avto, se je pokvaril hladilnik, ali pa bi radi z družino poskrbeli za nekaj veselja in lepih trenutkov, ste prišli na pravi naslov. Pomagali vam bomo rešiti težave, ali pa uresničiti svoje sanje.

Naš hitri kredit se morda ne imenuje kredit na položnice, je pa vsekakor najbolj moderna verzija kredita kar si jih danes lahko zamislite. Do denarja boste tako prišli brez odvečne dokumentacije in kar na daljavo, brez obiska banke. Se sprašujete kako je to mogoče? Berite dalje.

Drugače kot kredit na položnice

Če je kredit na položnice včasih veljal za tistega najbolj enostavnega in najhitrejšega, pomislite še enkrat. Sploh lahko hitreje pridete do denarja kot na način, ki vam ga opisujemo tule? Z nekaj kliki preko spleta boste oddali vlogo za kredit in imeli denar nakazan na račun še isti dan. Hitreje ne gre.

Ne glede na to od kod se boste odločili oddati vlogo, vam bomo vedno na voljo. Tu smo za vas kar 24 ur na dan in vam ponujamo svojo odlično storitev. Za obisk naše banke boste potrebovali samo pametni mobilni telefon, tablični ali običajen računalnik in dostop do spleta. Tako zelo enostavno, da bolj preprosto ni mogoče.

Kredit na položnice boste pozabili

Izraz, kredit na položnice, boste po izkušnji z našo mobilno banko verjetno kar pozabili. Ko boste enkrat videli kako enostavno je priti do kredita preko spleta, kar z mobilnim telefonom v roki, bo vse ostalo pozabljeno. S kreditnim kalkulatorjem boste izračunali vse potrebno okoli vašega kredita, ga razdelili na do 12 obrokov in nato oddali svojo vlogo.

Pri sami oddaji boste potrebovali zgolj še osebni dokument in številko tekočega računa, kamor vam bomo, po potrjeni vlogi navadno že v 15-ih minutah nakazali denar. Brez pasti v drobnem tisku, pošteno, transparentno in z mislijo na vas!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.