5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit takoj

Želite kredit takoj? Ni problema!

Vsakodnevne situacije nas učijo, da je vse potrebno obravnavati hitro, sicer lahko pride do težav. Ne sme biti obotavljanja pri delu, pri drugih obveznostih in tudi pri reševanju morebitnih težav. Ko se pričnejo kopičiti položnice, je potrebno te reči urediti čimprej, sicer težave postanejo le še večje.

Ampak, kaj če ni denarja za to? Takrat si večina zaželi hiter kredit, ki ni zgolj hiter, ampak se mu reče kar »kredit takoj«. Morda se sliši kot kredit na ukaz, a tako tudi je. Če morda ne verjamete, da takšen kredit obstaja, vas bomo skušali prepričati v nasprotno. Dokazi so na naši strani.

Kredit takoj ko se odločite zanj!

Če vas zanima kje lahko dobite kredit takoj, potem se boste morali ponj odpraviti na splet. To je kraj kjer se vse zgodi takoj, ko človek klikne z miško ali tapne na zaslonu pametnega telefona. K sreči je na voljo tudi takšna banka. Gre za našo mobilno banko, ki deluje na spletu in vam je dosegljiva 24 ur na dan.

Prav tu lahko dobite kredit takoj ko se zanj odločite. Ker za pridobitev kredita ne rabite hoditi iz hiše ali stanovanja, boste kmalu lahko ugotovili, da se nismo šalili v uvodu. Torej, ne glede na to ali je odločitev padla v službi med malico, ali pa pri prijatelju na kavi, boste lahko svoj kredit takoj naročili kar od tam.

Če želite kredit takoj ne potrebujete veliko

Morda ste mnenja, da takšne ugodnosti nosijo s seboj skrite pasti, a se motite. Gre za enega najbolj preglednih in transparentnih kreditov kar jih je. Če si boste zaželeli kredit takoj, ne boste potrebovali drugega kot računalnik ali pametni mobilni telefon in dostop do spleta.

Vas muči misel na dokumentacijo? Tudi v tem primeru vam ne bo treba od doma. Od vas bomo potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa. Oboje pa imate verjetno kar v žepu, ali pa vsaj zelo blizu sebe. Ste pripravljeni?

Kredit takoj v naši spletni banki

Ker potrebujete kredit takoj, je vaša logična izbira obisk naše mobilne spletne banke. Tu smo vam na voljo 24 ur na dan in nas lahko obiščete kadarkoli se vam zahoče. Za začetek vam predlagamo uporabo našega kreditnega kalkulatorja, ki vam bo predstavil vse potrebne podatke.

Vpisali boste želen znesek kredita ter izbrali do 12 mesečnih obrokov za izplačilo. To je to! Vse ostalo bo kreditni kalkulator izračunal sam in vam predstavil vse zajete stroške in končne številke. Pa brez strahu, v naši banki se ne skrivamo za drobnim tiskom.

Kredit takoj po oddani vlogi

Za oddajo kreditne vloge boste potrebovali zgolj nekaj minut, enako pa velja za čas, ki ga bomo mi potrebovali za nakazilo denarja na vaš račun. Če bo vse v redu in bo vloga potrjena boste dobili kredit takoj, ko ga bo moč nakazati.

Navadno se to zgodi že po 15-ih minutah od potrjene vloge, lahko pa včasih traja nekoliko dlje, a ne več kot 24 ur. Zdaj veste kam, če potrebujete kredit takoj. Kredit pod sprejemljivimi pogoji in brez skritih pasti.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.