5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Krediti za nekomitente

So kje sploh na voljo krediti za nekomitente?

Ko človek nujno potrebuje nekaj denarja, a teh želja njegovo trenutno finančno stanje ne podpira, zavrnejo pa ga tudi na banki, postane zadeva nekoliko  zoprna. In ne le zoprna. Lahko pomeni, da boste ostali brez prevoza v službo, perilo prali pri sosedih, ali pa letošnji dopust žal preživeli doma.

Kot pravijo, ima hudič rad mlade, kar pomeni, da se določeni stroški pričnejo kopičiti eden preko drugega in se takrat najraje še kaj pokvari, raztrga ali polomi. In potem še obstoječi kredit na banki, kisel nasmešek bančne uslužbenke, ki vas odslovi. Greste na sosednjo banko, a vas pričaka odgovor, da krediti za nekomitente pri njih niso na voljo.

Ali obstajajo krediti za nekomitente?

K sreči je odgovor na to vprašanje pritrdilen. O tem lahko govorimo iz prve roke, saj na naši mobilni banki kredite odobrimo tudi nekomitentom. Hitri krediti za nekomitente so na volje v določenih bankah in posojilnicah in navadno pomenijo kakšne dodatne stroške, oziroma drugačne pogoje najema.

Lahko se prepričate, da to za nas ne velja. Še posebej zato, ker smo tako zelo optimizirali svoje poslovanje, da pri nas do kredita pridete na sila enostaven način. Z minimalno dokumentacije in hitro kot praktično nikjer drugje. Od uspešne oddaje in potrditve vloge do nakazila na račun kreditojemalca največkrat mine zgolj 15 minut, največ pa 24 ur.

Kaj pa krediti za nekomitente ki že imajo kredit?

Tudi če vas zanimajo krediti za nekomitente in na drugi banki že imate kredit, ste več kot dobrodošli pri nas. Vaš kredit na drugi banki za nas ni ovira, dokler na svoj račun prejemate dovolj prilivov, da vam omogočajo plačevanje vseh rednih obveznosti.

Delujemo v skladu s slovensko zakonodajo in razumemo potrošnika. Prav zato smo močno poenostavili pogoje za pridobitev kredita v naši mobilni banki. Ker smo mobilni, v prvi vrsti to pomeni, da vam ne bo treba hoditi nikamor. Vlogo za kredit boste oddali kar od doma, iz službe med malico, z vlaka, od koderkoli.

Krediti za nekomitente na daljavo

Če si težko predstavljate kaj so to krediti za nekomitente na daljavo, nadaljujmo zgodbo o oddaji vloge za kredit od koderkoli. Za kredit pri nas boste potrebovali zelo malo reči. Mednje sodi naprava s povezavo na splet:

  • pametni mobilni telefon ali,
  • tablični računalnik ali,
  • računalnik.

Super kajne? Lahko boste najeli kredit kar v pižami iz tople postelje, ali pa z vikenda medtem, ko boste na terasi pili kavo in občudovali naravo. Morda pa med vožnjo z vlakom ali avtobusom v službo.

Krediti za nekomitente verjetno zahtevajo veliko dokumentacije?

Ravno nasprotno! Pri nas za najem kredita ne boste potrebovali drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa. Tako enostavno so pri nas na voljo krediti za nekomitente. Se še vedno čudite? Obiščite našo spletno stran, uporabite kreditni kalkulator in se prepričajte.

Ne sodimo zaman v sam vrh EU tovrstnih storitev, in ne stojijo za nami zaman tisoči zadovoljnih uporabnikov, ki naše storitve z veseljem priporočajo drugim. Ker delujemo na spletu, smo na voljo 24 ur na dan, ponosni pa smo tudi na svojo transparentnost, saj ničesar ne skrivamo v drobnem tisku.

Obiščite nas še danes in se prepričajte!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.