5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

LON kredit

Potrebujem posojilo a že imam LON kredit

Če se tudi sami sprašujete podobno ker imate LON kredit ali morda posojilo v kateri drugi banki, potem ste vsekakor že naleteli na kakšen negativen odgovor na svojo prošnjo. Precej težko je pridobiti kredit, ko se enega že odplačuje, saj imajo banke in posojilnice načeloma precej striktne zahteve glede tega.

Ampak kako torej vplačati dopust, kupiti nove gume za avto, ali pa se rešiti kupa položnic, če tega denarja nimate od kod vzeti? K sreči obstaja idealna rešitev, ki je hitra, nadvse enostavna in od vas ne bo zahtevala pretiranih pogojev.

Lahko dobim novo posojilo če že imam LON kredit?

Seveda, le na prava vrata morate potrkati. No ja, v resnici vam sploh ne bo treba iskati teh vrat in trkati nanje. Vse skupaj bo še precej bolj enostavno. Rešitev za vaše težave se nahaja v naši spletni mobilni banki. Ker delujemo na spletu, pridemo naravnost k vam in zato vrat ne boste rabili iskati.

Čeprav morda že odplačujete LON kredit ali posojilo v kateri drugi banki, pa boste pri nas kljub vsemu dobrodošli. Naši pogoji poslovanja dovoljujejo obravnavo tudi tistih kreditojemalcev, ki kakšen hitri kredit že odplačujejo. Na koncu je pomembno le, da so vaši mesečni prilivi dovolj visoki za odplačevanje vseh svojih obveznosti.

Imam LON kredit in nisem komitent

Tudi v tem primeru vas ne bomo poslali stran. Naša mobilna banka nudi hitre kredite tudi ne komitentom, čeprav morda že imajo NLB, SKB ali LON kredit. Kar se pogojev za pridobitev kredita pri nas tiče, smo zelo fleksibilni. Pomembno je da ste državljan Republike Slovenije, imate tu prijavljeno stalno prebivališče in ste zaposleni.

Do kredita pri nas boste prišli neverjetno hitro, ob tem pa vam ne bo treba stopiti niti iz sobe. Še več. Morda si boste želeli nekaj dodatnega denarja na računu med kakšnim potovanjem. Ker boste vse skupaj lahko opravili preko spleta, brez obiska vašega delodajalca, bo denar na vašem računu še isti dan.

Imate LON kredit a še vedno lahko dobite nov kredit

Čeprav ste doslej menili, da bo vaš obstoječi LON kredit ovira na poti do novega kredita, pa ste se znašli na pravem mestu za drugačen odgovor. Naša mobilna banka sodi v sam vrh EU tovrstnih finančnih storitev, zato vam lahko garantiramo, da boste nad našimi storitvami navdušeni. Enako navdušeni kot tisti, ki nas z veseljem priporočijo naprej svojim sorodnikom, prijateljem in znancem. To nam veliko pomeni, zato se še toliko bolj trudimo biti najboljši.

Ugotovili smo že, da vam vaš LON kredit ne bo stal na poti do novega posojila, zdaj pa povejmo še kako boste najhitreje prišli do denarja. Vse kar boste potrebovali je računalnik, ali pametni telefon z dostopom do spleta. Kaj pa dokumentacija? Verjetno imate vse potrebno kar v žepu.

Nadgradite svoj LON kredit

In prav to boste storili, ko boste pri nas najeli hitri kredit. Nadgradili boste svoj LON kredit in uredili vse potrebno, poplačali odprte račune, se razveselili potovanja, ali pa navdušili svojega partnerja ali družino z nečim lepim.

Za oddajo vloge preko spleta boste potrebovali komaj nekaj minut in hitrih klikov po zaslonu. Od dokumentacije pa ne boste potrebovali drugega kot zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. Izplačilo navadno prejmete že po 15-ih minutah od potrjene vloge!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.