5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Mini kredit

Ste za en mini kredit?

Ne šalimo se. Vemo kako je, ko človek v nekem trenutku potrebuje nekaj malega denarja za kakšno malenkost, plačilo položnic ali pa enostavno kaj lepega za družino ali zase. V tem primeru ne potrebujete velikega kredita kot za hišo ali avtomobil, pač pa neke vrste mini kredit, ki bi od vas zahteval tudi bolj mini pogoje.

Če ste doslej menili, da takšni krediti niso mogoči, imamo za vas veselo novico. Mini kredit lahko dobite v naši mobilni banki, za kar vam ne bo potrebno hoditi nikamor. Tudi po dokumentacijo ne. Vse skupaj boste opravili preko spleta in se razveselili denarja na svojem računu še isti dan.

Po mini kredit kar na splet

Smo mobilna banka, ki sodi v sam vrh EU bančnih storitev na daljavo. Naša prednost pred ostalimi je, da vam za pridobitev kredita ni potrebno hoditi nikamor, saj mi pridemo k vam, kjerkoli že ste. Lahko ste doma, v službi ali pa pri tašči na kosilu.

Vse kar boste potrebovali za ta mini kredit, pa imate navadno kar pri sebi. Osebni dokument, številko bančnega računa in pametni mobilni telefon z dostopom do spleta. Tako, pripravljeni ste. Le še obiščite našo spletno stran, izračunajte svoj mini kredit in oddajte vlogo.

Mini kredit kar tako?

Videti je zares enostavno, in tudi je. Na naši spletni strani boste imeli na voljo kreditni kalkulator s pomočjo katerega si boste izračunali vse stroške kredita glede na želeno višino zneska in število izbranih obrokov za odplačilo. Teh je na voljo do 12, kar bo verjetno več kot dovolj za tisto kar imate v mislih.

Ker od vas ne bomo zahtevali potrdil s strani vašega delodajalca, ali notarja, boste lahko do kredita prišli v zgolj nekaj minutah. Morda udobno zleknjeni na kavč in potopljeni v misli, kaj vse si boste s tem denarjem privoščili. In kar je najlepše pri vsem skupaj, še tisti dan!

Mini kredit hiter kot blisk

V naši mobilni banki ste dobrodošli 24 ur na dan, vsak dan. Izpolnjevanje vloge za mini kredit vam bo vzelo zgolj nekaj minut, nakazilo pa boste prejeli v roku 24-ih ur. Pa ne le to, navadno denar na račun izplačamo že po 15-ih minutah od oddane in uspešno obdelane vloge s strani naše finančne službe.

Izplačilo poteka transparentno, z računa na račun. Vse svoje pogoje in zahteve boste imeli skozi celoten postopek pridobitve kredita pred seboj. Ne skrivamo pasti v drobnem tekstu, saj je naše vodilno načelo, da delamo pošteno in v skladu z zakonodajo.

Mini kredit za veliko veselja

Če smo prej rekli, da lahko svoj mini hitri kredit naročite celo med obiskom pri tašči, pa je lahko denar na vašem računu še preden se vrnete domov. Se sliši kar malo nemogoče kajne? Vsekakor pa mamljivo in zabavno. Po nakupih se boste lahko odpravili takoj, ali pa kaj kupili preko spleta še pred postreženo sladico.

Naj bo vaš mini kredit namenjen za veliko veselja in dovolite skrbem da se za nekaj časa umaknejo kam daleč stran. Odlikujejo nas poštenje, skrb za stranke in neskončno izkušenj.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.