5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

NLB posojilo

Že imate NLB posojilo, pa rabite novega?

Morda ste pred časom najeli NLB posojilo, sedaj pa ste se znašli v situaciji, ko bi potrebovali še nekaj dodatnega denarja. Ker kredit že odplačujete, ga verjetno na banki ne dobite več, a obstaja druga rešitev. Kljub tem da eno posojilo že odplačujete, lahko še vedno dobite drugega.

Kako? V naši mobilni banki seveda! Za pridobitev posojila imamo tudi sami seveda določene, zelo razumne pogoje, a obstoječi kredit vendarle za nas ni ovira, da vam ne bi odobrili drugega. Kar je resnično pomembno, je zgolj to, da so vaši mesečni prilivi dovolj visoki, da lahko redno plačujete vse svoje obveznosti.

Naj NLB posojilo ne bo ovira

Kot rečeno, pri nas vaše obstoječe NLB posojilo, ali posojilo pri kateri drugi banki, ne bo ovira. Vsekakor vas lepo vabimo, da obiščete našo spletno stran in preverite naše pogoje, ter si tudi izračunate vse potrebno za lažjo odločitev. V ta namen vam na voljo ponujamo tudi kreditni kalkulator.

Gre za sila koristen pripomoček, s katerim boste v nekaj trenutkih prišli do vseh potrebnih informacij o stroških in dobi odplačevanja, ter višini posameznih obrokov. Te si lahko izberete sami, na voljo za odplačilo posojila pa imate do 12 mesečnih obrokov.

Pozabite na svoje NLB posojilo

Pri nas vas bomo obravnavali kot vsakega drugega posojilojemalca, zato lahko povsem pozabite na svoje NLB posojilo. Ponujamo vam nadvse transparenten postopek najema posojila pri katerem boste v vsakem trenutku vedeli koliko vas bo to stalo.

Ne skrivamo se za drobnim tiskom in poslujemo legalno ter pregledno. Denar nakažemo zgolj z računa na račun, smo pa tudi zelo razumljivi v primeru kasnejših morebitnih težav. Pomembno je, da je naš medsebojni odnos odkrit in zaupanja vreden.

Ste na svoje NLB posojilo čakali dolgo?

Čeprav ste morda vse potrebno za svoje NLB posojilo urejali nekoliko dlje časa, pa to ne pomeni, da bo tokrat enako. Postopki v naši mobilni banki so nadvse hitri in večkrat radi ponovimo, da prav zaradi tega spadamo v sam vrh EU tovrstnih bančnih storitev.

Dosegljivi smo vam 24 ur na dan in v tem času lahko kadarkoli in od koderkoli oddate svojo vlogo za posojilo. Že samo dejstvo, da vam ne bo potrebno hoditi na banko, močno skrajša celoten postopek pridobivanja posojila. Če k temu dodamo še sila malo dokumentacije in hitro odobritev, je jasno zakaj sodimo med najhitrejše.

Lahko odplačujete NLB posojilo in še kaj zraven?

Kot smo predhodno že omenili, vaše NLB posojilo ne bo ovira do najema posojila pri nas, če lahko plačujete oba. Ob tem da boste potrebovali sila malo dokumentacije (osebni dokument in številka tekočega računa), pa boste vse skupaj lahko opravili kar od doma.

V ta namen boste potrebovali pametni mobilni telefon, tablični ali običajni računalnik in dostop do spleta. To je vse kar bo potrebno za oddajo vloge v naši mobilni banki, kjer vam bomo denar na račun navadno izplačali že po 15-ih minutah od uspešno oddane in potrjene vloge.

Z vami smo 24 ur na dan, nudimo ena najhitrejših posojil na trgu in navdušujemo z izjemno dostopnimi pogoji!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.