5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilna pogodba

Kaj je posojilna pogodba?

Posojilna pogodba je ključni dokument, ki ureja razmerje med posojilodajalcem in posojilojemalcem. Običajno vsebuje podrobne informacije o znesku posojila, obrestni meri, časovnem obdobju odplačevanja in drugih pogojih. Velikokrat se odločamo za najem posojil zaradi nujnih finančnih potreb, ki jih trenutno ne moremo pokriti.

Pred podpisom posojilne pogodbe pa je pomembno razumeti vse pogoje in se prepričati, da so ti skladni z našimi finančnimi zmožnostmi. Ni pa nujno potrebna pri vseh vrstah kreditov. Za hitri kredit na mobilni banki vam namreč ne bo treba overjati in podpisovati kreditne pogodbe, celoten kredit pa boste od prvega do zadnjega koraka uredili preko spleta v nekaj klikih.

Posojilna pogodba kot ovira

Posojilna pogodba je za mnoge lahko tudi velika ovira do kredita. Mnogi se srečujejo z izzivi, kot so nizki dohodki, neugodne kreditne ocene ali negotova zaposlitev. Kljub temu obstajajo alternativne možnosti in specializirani ponudniki posojil, ki so pripravljeni razmisliti o posojilu tudi ob manj idealnih okoliščinah.

Razumevanje vsebine posojilne pogodbe je ključnega pomena, da se izognemo morebitnim težavam v prihodnosti. Pri mobilni banki lahko na te težave kar pozabite. Kliknite na njihovo spletno stran, s kreditnim kalkulatorjem preverite podrobnosti kredita (vnesite znesek in do 12 obrokov) ter naročite kredit v le nekaj minutah le z osebnim dokumentom in številko bančnega računa.

Posojilna pogodba in financiranje

Posojila so pogosto orodje za financiranje pomembnih življenjskih dogodkov, kot so izobraževanje, nakup doma ali avtomobila. V takih primerih postane posojilna pogodba temeljni dokument, ki omogoča uresničitev teh načrtov. S pravočasnim odplačevanjem in spoštovanjem dogovorjenih pogojev pa se lahko izognemo nepotrebnim finančnim težavam in gradimo pozitivno kreditno zgodovino.

Na mobilni banki vas o namenu koriščenja posojila ne bo nihče spraševal. Denar boste lahko potrošili za karkoli boste hoteli in celo pokrili kakšne stare zapadle položnice. Zanimivo je morda tudi to, da lahko tam kredit najamete celo v primeru, da že imate kak kredit, kajti veše kreditne sposobnosti na Sisbon ne bodo preverjali.

Posojilna pogodba kot pravni dokument

Posojilna pogodba je pravni dokument, ki varuje interese obeh strani. Vsebuje podrobnosti o vrsti posojila, ki ga posameznik ali podjetje prejema, ter določa, kako se bodo odplačila izvajala. Natančno opredeljuje obrestno mero, roke odplačevanja in morebitne kazni za zamude. To omogoča jasno razumevanje obveznosti in pravic.

Slednje seveda pripomore k preprečevanju morebitnih nesporazumov med posojilodajalcem in posojilojemalcem, o čemer pa vas na mobilni banki ne bo treba skrbeti. Tam bo povsem dovolj, da ste državljan Republike Slovenije, imate urejen stalni naslov bivanja v Sloveniji in na svoj bančni račun prejemate redne mesečne prilive. Če izpolnjujete te tri nadvse osnovne pogoje, ste kandidat.

Posojilna pogodba ni vedno enaka

Včasih se dogovori v posojilni pogodbi lahko prilagajajo glede na dogodke ali spremenjene okoliščine. Vendar pa je ključno, da vsaka sprememba ali dodatek k pogodbi poteka v skladu z zakonodajo in obema stranema zagotavlja enake varovalke. Posojilna pogodba je torej ne le sredstvo za pridobitev financ, ampak tudi pravno orodje, ki skrbi za urejene in transparentne finančne transakcije med vpletenimi stranmi.

Kot rečeno vam o tem na mobilni banki ne bo treba skrbeti. Banka, ki na svojem trgu sodi med najboljše v EU ve kako preko spleta zadovoljiti potrošnike, da brez težav pridejo do denarja. Celo brez potrdila o zaposlitvi in drugih papirjev, ki so na drugih bankah nekaj povsem običajnega.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.