5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo 1000 eur

Kam po posojilo 1000 eur?

Ste se znašli v škripcih, ko je potrebno v zelo kratkem roku poravnati kakšne račune? Se sprašujete kam po posojilo 1000 eur za rešitev situacije? Imamo rešitev za vas, ki bo breme z vaših pleč vrgla daleč stran. Za posojilo 1000 eur se lahko obrnete tudi na našo spletno banko.

Preverite naše zelo enostavne pogoje, uporabite kreditni kalkulator in oddajte vlogo za posojilo. Denar bo na vašem računu navadno še isti dan in vaše skrbi se bodo razblinile, ter spremenile v lep in jasen dan. Pred vami je zelo enostaven in pregleden postopek katerega bodo zmogli vsi.

Je posojilo 1000 eur drago?

Ali je posojilo 1000 eur ugodno za vas, boste najlažje ocenili tako, da boste naredili nekaj primerjav. Predvsem pa tako da boste uporabili naš kreditni kalkulator in preveril svoj izračun. Potrebno bo vnesti samo želen znesek posojila in število obrokov v katerih bi ga radi izplačali.

Teh je na voljo do 12, tako da boste s ponudbo zagotovo zadovoljni. Na kar pa smo še posebej ponosni, pa so vsi naši »bombončki«, ki smo jih pripravili za naše stranke. Za začetek povejmo, da boste navdušeni nad našo mobilnostjo in hitrostjo obravnave.

Posojilo 1000 eur še isti dan

Zavedamo se, da ljudje, ki nujno potrebujejo denar, ali iščejo posojilo 1000 eur, potrebujejo ta denar zelo hitro. Ne čez en teden ali en mesec, če sploh. Pri nas denar izplačamo že po 15-ih minutah od trenutka uspešno oddane in pregledane vloge za posojilo.

Morda v kakšnem primeru traja nekoliko dlje, a nikoli več kot 24 ur. Zagotovo hitro, da hitreje ne gre. A za vas nismo samo hitri, pač pa vam posojilo nudimo tudi pod zelo sprejemljivimi pogoji. Če ste bili doslej vajeni, da za kredit potrebujete goro papirjev, lahko pri nas na to pozabite.

Posojilo 1000 eur brez papirjev?

To ravno ne, a s tako malo dokumentacije boste težko še kje pridobili kredit 1000 eur na ta način. Za najem boste potrebovali samo osebni dokument in številko tekočega računa kamor prejemate svoje mesečne prilive. Torej, brez potrdila delodajalca, ali notarske overitve in vsekakor brez iskanja ustreznega poroka.

Da je vse tako zelo optimalno, je zaslužen naš proces optimizacije same storitve in dolgoletne izkušnje na finančnem trgu, kjer veljamo za sam vrh EU tovrstnih storitev. Ker smo mobilni, pomeni, da vam za posojilo ne bo potrebno hoditi k nam, ampak bomo mi prišli k vam. Preko spleta!

Za posojilo 1000 eur je enostavno zaprositi

Kot rečeno, boste svoje posojilo 1000 eur precej enostavno najeli. S pomočjo pametnega telefona ali računalnika boste obiskali našo spletno stran in preverili vse potrebno preko našega kreditnega kalkulatorja. Tam boste izbrali ustrezen znesek, ter število obrokov in nadaljevali izpolnjevanje vloge za posojilo.

Ko boste z nekaj kliki vse skupaj opravili, boste vlogo oddali in mi jo bomo na naši strani preverili. Če bo vse kot je treba, vam bomo denar nakazali navadno že v četrt ure, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Hitro, enostavno in predvsem transparentno! Obiščite nas torej kadarkoli in od koderkoli se vam bo zahotelo.

Vsak dan!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.