5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo 500 eur

Potrebujete posojilo 500 eur?

Zjutraj ste se prebudili, uredili in šli proti garaži, saj se vam je že mudilo v službo. Sedli ste v avto, ki pa je nenadoma odpovedal svoje sodelovanje. Groza, kaj sedaj, tek proti avtobusni postaji, na avtobusu pa stres ob misli kako boste popoldne peljali otroka na trening.

Gre zgolj za enega izmed scenarijev, ki vam lahko v celoti pokvarijo dan in spravijo v stres. Navadno takrat tudi stanje na računu ne omogoča kakšnih večjih posegov in težave so tu. Ampak vi potrebujete samo posojilo 500 eur, pa bo vse na svojem mestu. A kam ponj?

Po posojilo 500 eur na splet!

Najbolj enostavna in najhitrejša rešitev je, če boste po svoje posojilo 500 eur (ali več) prišli kar na našo mobilno banko. Ta se namreč nahaja na spletu in vam je na voljo 24 ur na dan. Oddaja vloge za posojilo pri nas je sila preprosta, denar pa boste imeli na računu navadno v nekaj minutah, vsekakor pa v roku 24-ih ur.

Da bi bilo za vas, po tako stresnem uvodu v dan še lažje, smo poskrbeli s sila enostavnimi pogoji za pridobitev posojila pri nas. Tako vam na primer ne bo potrebno niti obuti čevljev in oditi od doma, ali pa se pri delodajalcu pogajati za potrdilo o zaposlitvi.

Je posojilo 500 eur brez dokumentacije?

To seveda ne, boste pa ob oddaji vloge potrebovali samo osebni dokument in številko tekočega računa kamor prejemate redne mesečne prilive. Ob tem imejte v mislih, da potrebujete zgolj še pametni mobilni telefon ali računalnik in ste pripravljeni na začetek.

Posojilo 500 eur ni nek visok znesek, zato boste navdušeni nad dejstvom kako hitro ga boste lahko odplačali. Na izbiro vam ponujamo do 12 mesečnih obrokov pod pogoji, ki jih boste imeli ves čas lahko pred seboj. Uporabite lahko kreditni kalkulator in si izračunate vse stroške in višino obroka.

Kako hitro se odobri posojilo 500 eur

Ne glede na to ali se boste odločili za posojilo 500 eur ali kak višji znesek, boste imeli denar na računu enako hitro. Pri nas je ustaljena praksa, da denar po uspešno oddani in potrjeni vlogi, izplačamo nekako že po 15-ih minutah. V določenih primerih morda nekoliko kasneje, a nikakor ne bo trajalo dlje kot 24 ur.

Gre namreč za to, da vas poleg same oddaje, ne bomo mučili še s potjo na banko in poslali nabirat dokumentacijo. To pomeni, da boste do svojega denarja prišli resnično hitro in popravili avto kar je najhitreje mogoče. Pa seveda ne samo avto, ali popravilo. Lahko si privoščite tudi kaj lepega, kupite nekaj zase, ali za partnerja.

Za kaj lahko namenim posojilo 500 eur?

Če bi vam pogojevali kam lahko vložite posojilo 500 eur, potem to ne bi bila prav dobra rešitev kajne? Zato vam v nobeni točki ne bomo postavljali pogojev glede tega, niti od vas ne bomo zahtevali dokazil kje ste denar porabili. Pomembno je le, da obroke redno plačujete.

Smo ena vodilnih mobilnih bank v EU in s svojimi izkušnjami, ter referencami vsekakor lahko zagotovimo, da nad našo storitvijo ne boste razočarani. Pričakujemo vas 24 ur na dan. Se vidimo!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.