5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo na roke

Kaj je posojilo na roke?

Legitimnost posojil je ključnega pomena pri izbiri finančnih produktov, saj obstajajo tudi nevarni nelegalni kreditni viri na trgu. Priznane finančne institucije, kot so banke in zanesljive posojilnice, sledijo strogim regulativam in zagotavljajo zakonita posojila. Posojilo na roke naj raje ne bo vaša izbira, saj s seboj prinaša težave različnih vrst.

Na tem področju se ljudje znajdejo v škripcih, ker je na banki velikokrat težko priti do kredita. A ne danes. Sploh odkar je na voljo mobilna banka, ki svojim stranka nudi hitre kredite kar preko interneta, torej s pomočjo tablice, računalnika ali pametnega telefona. Prav ste prebrali. Brez fizičnega obiska banke boste najeli kredit.

Posojilo na roke prinaša težave

Pred sklenitvijo posojila je nujno preveriti licenco ponudnika ter prebrati vse pogoje posojila. Na črnem trgu obstajajo nelegalni krediti kot je posojilo na roke, ki pogosto ponujajo privlačne pogoje, vendar so običajno povezani z visokimi obrestnimi merami in tveganji, kot so nevarnost goljufij ali nezakonito ravnanje s strani ponudnikov.

Da to danes ni več potrebno, dokazuje mobilna banka, ki ima za vas izvrstne pogoje. V resnici skorajda nobenih omejitev, če ste le slovenski državljan s stalnim naslovom, ki je prijavljen v Sloveniji in na bančni račun prejemate redne mesečne prihodke. Posebnega računa za kredit na mobilni banki vam ne bo treba odpreti.

Posojilo na roke ni varno

Posamezniki bi se morali izogibati sodelovanju s ponudniki, ki zahtevajo previsoke obrestne mere ali nimajo jasnih pogojev poslovanja. V primeru dvomov je vedno priporočljivo poiskati nasvet priznanega finančnega svetovalca. Prav posojilo na roke je eno tistih posojil kjer nikoli ne vemo kakšne bodo na koncu obresti in ali se bo posojilodajalec držal dogovora.

Mobilna banka deluje v skladu z zakonodajo in transparentno obvešča o vseh stroških ter pogojih. V resnici boste o stroških prejeli informacijo že v prvem koraku pri izračunu vašega kredita. Tega boste opravili na spletni strani banke in sicer z uporabo kreditnega kalkulatorja v katerega boste vnesli znesek kredita in število obrokov.

Raje legitimno kot posojilo na roke

Bolje kot posojilo na roke, bo izbira mobilne banke, ki vam kredit, potem ko je odobren, izplača v roku 24-ih ur, pogosto pa že mnogo prej. Celo v naslednjih 15-ih minutah. Legitimna posojila prinašajo preglednost, varnost in zaščito pred morebitnimi finančnimi tveganji. Obenem pa vam ne bo treba izpolnjevati kopice pogojev kot drugje.

Za najem kredita ne rabite v službo po potrdilo o zaposlitvi, niti ne boste hodili k notarju ali iskali poroka. Sedli boste na kavč ali pa med malico v službi preko spleta najeli kredit, pri čemer boste imeli pred sabo samo en osebni dokument in številko bančnega računa.

Ste najeli posojilo na roke?

Če ste v preteklosti najeli posojilo na roke in imate sedaj z njim težave, lahko s kreditom na mobilni banki te težave rešite. Preverite znesek, ki ga lahko dobite in preračunajte ali je to tisto kar si želite. Kredit na mobilni banki vam je na voljo z odplačilno dobo do 12 mesečnih obrokov.

Le te boste izbrali v kreditnem kalkulatorju, nato pa izpolnili še vlogo za kredit in jo preko spleta poslali na mobilno banko. Gre za zelo posebno banko, ki se na svojem področju uvršča v vrh EU, saj je prijazna, enostavna za uporabo in zahteva zares malo pogojev in dokumentov.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.