5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Krediti

Najboljši krediti na spletu

Ste nejevoljni, ker potrebujete nekaj denarja pa morate povsod čakati, ali nabirati neskončno veliko dokumentacije? Obiščite našo spletno mobilno banko in se prepričajte zakaj so najboljši krediti prav na spletu. Danes je dejansko že vse na spletu in pomislili smo, da se morajo tja preseliti tudi krediti.

Tako vam prihajamo nasproti in namesto da bi vas utrujali z različnimi zahtevami, še dodatno skrajšamo postopek za najem kredita. Krediti najeti pri nas so izjemno hitri, prilagodljivi in pregledni. Ničesar namreč ne skrivamo v drobnem tisku. Še več! Raje vam transparentno vse prikažemo.

Krediti z vsemi informacijami

Ko boste enkrat obiskali našo mobilno banko, boste opazili, da imamo tam za vas na voljo tudi tako imenovani kreditni kalkulator. Z njegovo pomočjo si boste lahko povsem enostavno izračunali vse potrebno kar se tiče vašega kredita. Vnesti boste morali zgolj znesek kredita in izbrati od 1 do 12 mesečnih obrokov za vračilo.

Kreditni kalkulator vam bo nato izračunal vse stroške in obresti, ter višino posameznega mesečnega obroka. Če boste s ponudbo zadovoljni, boste svojo vlogo za kredit lahko oddali v nekaj minutah. Tako je! Krediti v naši mobilni banki so vam na voljo kar od doma, iz pisarne, ali z vlaka.

Krediti preko interneta

Specializirali smo se za poslovanje preko spleta, zato lahko našo banko obiščete kadarkoli in od koderkoli to želite. Nimate pri sebi računalnika? Ni problema. Za obisk naše mobilne banke boste potrebovali samo pametni mobilni telefon in povezavo na splet.

A to še ni vse. Če ste pomislili, da morate najprej zbrati dokumentacijo, naj vas ustavimo preden odhitite na svojo banko ali v službo. Krediti na naši mobilni banki so na voljo brez plačilnih list, potrdil delodajalca, notarja ali poroka. Ob sebi boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Krediti 1, 2, 3!

Pri nas so krediti odobreni kot bi rekli 1, 2, 3. Prav optimizacija celotnega postopka in enostavni pogoji, ter dostop preko spleta, nam omogočajo, da so naši krediti eni izmed najhitrejših sploh. Pri nas hitri krediti šele dobijo svoj pravi pomen.

Za izpolnjevanje vloge, in njeno oddajo boste potrebovali zgolj nekaj klikov in minut. Ko bo vloga enkrat pri nas, jo bo naša finančna služba pregledala in odobrila če bo vse v redu. Najlepše pa šele sledi. Denar bo po odobritvi na vašem računu navadno že v 15-ih minutah!

Za kaj se lahko uporabljajo ti krediti?

Če ste iz drugih bank ali posojilnic vajeni opravičevati stroške, oziroma dokazovati kaj ste s kreditom kupili, lahko na to pri nas pozabite. Vaš denar je vaša pravica. V nobeni točki vam ne bomo tega pogojevali niti vas spraševali zakaj denar potrebujete.

Nam je pomembno le, da je naš odnos odkrit in pošten, ter da se vse obveznosti redno plačujejo. Denar nakažemo izključno z računa na račun, transparentno in pregledno. Na voljo smo vam 24 ur na dan, vsak dan in dosegljivi od koderkoli, če le imate napravo, ki je povezana na splet. Potrebne dokumente pa imate navadno vedno pri sebi. Zdaj veste kje vas čakajo najboljši spletni krediti.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.