5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Potrošniški kredit

Zakaj izbrati potrošniški kredit?

Živimo v svetu potrošništva, gospodarstvo poganja ekonomija in jasno je, da se v takšnem svetu vse vrti okoli denarja. Plačujemo položnice, kupujemo hrano, darila, stanovanja, potovanja, karkoli. Vse je povezano z denarjem. Tega služimo na različne načine, a večino tako, da smo zaposleni in hodimo v službo.

Realnost pa je takšna, da običajno za vse naše potrebe sama plača ni vedno dovolj. Takrat na pomoč priskoči potrošniški kredit. Gre za obliko posojila, ki nam omogoča, da v trenutku prejmemo večjo vsoto denarja na račun in jo v enakomernih manjših obrokih odplačujemo skozi določeno obdobje.

Se potrošniški kredit splača?

Odgovor na to vprašanje je lahko za vsakega posameznika nekoliko drugačen. Dejstvo pa je, da je potrošniški kredit izjemno dobrodošel v trenutku, ko nastane potreba po večji količini denarja, za katero bi sicer morali več let dajati na stran.

Seveda s seboj prinaša nekaj stroškov, kot so stroški odobritve in denimo obresti, a ker se vračanje razdeli na neke razumljive zneske in daljše obdobje, je ta rešitev vsekakor zelo dobrodošla. Seveda pa je pomembno da se posojilojemalec pred najemom posojila dobro informira in preveri različne ponudbe in pogoje.

Ali obstaja kakšen hitri potrošniški kredit?

Navadno je pri denarju tako, da ga zmanjka ravno ob nepravem trenutku in se nam zelo mudi. Takrat seveda pomislimo tudi na kakšen hiter potrošniški kredit, ki se odobri v zgolj enem dnevu. Če ste bili mnenja, da je to bolj težko izvedljivo, vas vsekakor vabimo, da preverite našo spletno ponudbo.

Smo spletna mobilna banka, ki se v tem poslu uvršča v sam vrh EU, poslujemo pa še v kar nekaj drugih državah po svetu. Na naši strani so dolgoletne izkušnje in reference, zato vam lahko zagotovimo, da vas bomo sprejeli in obravnavali kot kralje in kraljice.

Potrošniški kredit s krajšo dobo odplačevanja

Če ste imeli v mislih potrošniški kredit, ki ga ne bi radi odplačevali več let, potem vsekakor razmislite o naši ponudbi, kjer vam je kredit na voljo z dobo odplačevanja do 12 mesecev. Vse potrebno boste opravili zelo hitro, preko spleta in za pridobitev kredita ne boste rabili stopiti niti preko praga svojega doma.

Kredit pri nas boste pridobili hitro in ga hitro tudi odplačali. Verjetno veste, da so krediti s krajšo odplačilno dobo tudi cenejši. Da boste vedno v okvirih svojih želja pa bo poskrbel naš poseben kreditni kalkulator, ki vas bo na pregleden način seznanil z vsemi potrebnimi informacijami.

Potrošniški kredit na daljavo

Ste se v teh časih navadili, da je moč praktično vse opraviti preko spleta? Tudi nakupovalne navade se tako hitro spreminjajo, da danes ljudje preko spleta kupujemo celo hrano. In zakaj potem ne bi mogli najeti preko spleta tudi potrošniški kredit?

Pri nas ga lahko! Potrebujete samo pametni mobilni telefon ali računalnik. Od doma pa vam ne bo treba niti na vašo banko ali k delodajalcu, saj od vas ne bomo zahtevali drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa.

Se vam zdi prelepo, da bi bilo res? Vsekakor preverite našo ponudbo in se prepričajte. Z vami smo 24 ur na dan, kredit pa vam po oddani potrjeni vlogi izplačamo navadno že po 15-ih minutah, najkasneje pa v 24-ih urah.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.