5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Privat posojila

Kaj so to privat posojila?

Včasih smo lahko v pogovorih med prijatelji, znanci in sodelavci, večkrat zasledili izraz »privat posojila«. Nekoč je bilo precej splošno razvejano, da so si ljudje, ki so potrebovali denar, le tega izposojali tako rečeno na roke. Pri tovrstni izposoji seveda ne gre za pravno legalen posel in je tveganje precejšnje.

Da bi najeli posojilo po zakonu in bili pri tem ustrezno varovani, se je bolje obrniti na ustanovo kjer se ukvarjajo s posojo denarja na ustrezen način. V naši mobilni banki vam lahko z gotovostjo zatrdimo, da boste do svojega posojila prišli na »zdrav« način.

Imate pri vas tudi privat posojila?

Ne. Kot rečeno, v naši mobilni banki poslujemo v skladu z zakonom in transparentno. Tako vam denarja ne bomo izplačali na roke, pač pa zgolj z računa na račun. Pred tem pa boste seveda preverili vse zajete stroške in pred oddajo vloge sklenili ali se strinjate z vsemi pogoji, ki pa so zares sprejemljivi.

Privat posojil vam ne priporočamo, je pa seveda na vas, da se na koncu odločite. Je pa tako, da je pridobitev posojila pri nas tako zelo enostavna in v skladu z zakonom, da bi bila res škoda, če ne bi preverili naše izjemne ponudbe. Smo zelo dostopni in razumevajoči.

So privat posojila cenejša?

To bi lahko ugotovili le tako, da bi preverili. Pri nas boste še pred najemom posojila natančno vedeli kaj to pomeni za vas. Na naši spletni strani boste do teh informacij prišli s pomočjo kreditnega kalkulatorja, ki vam bo močno olajšal delo in končno odločitev.

Privat posojila so navadno v rokah posameznikov, ki se s posojilodajalstvom uradno ne ukvarjajo. Želeli se boste počutiti varno, zato vam priporočamo, da obiščete našo spletno mobilno banko in se prepričate. Ker sodimo v sam vrh EU mobilnega bančništva, smo prepričani, da ne boste razočarani.

Naj vas hitra privat posojila ne zavedejo

Morda ste dobili občutek, da so privat posojila najhitrejša pot do denarja, a lahko vam zgolj ponudimo našo hitro storitev, ki je hkrati tudi poštena in transparentna. Ko boste vlogo za posojilo preko spleta oddali in bo z naše strani potrjena, bo navadno minilo zgolj 15 minut do našega nakazila na vaš račun.

Torej, vsekakor hitro. In tu je še en vidik hitrosti, ki močno skrajša celoten postopek. Od vas namreč ne bomo zahtevali potrdil delodajalca, ali kakšnih drugih dokumentov, zato ne boste izgubljali svojega dragocenega časa. Potrebovali boste samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Privat posojila so za vse, kaj pa vaša?

So vam rekli, da so le privat posojila možna za tiste, ki posojilo že imajo? Ne glede na to katere banke komitent ste, ali pa morda že odplačujete kak kredit, ste pri nas vedno dobrodošli. Na odobritev posojila pri nas to nima vpliva. Pomembno je zgolj, da na račun prejemate redne prilive, ki vam omogočajo poplačilo vseh odprtih obveznosti.

Vaš račun seveda ne sme biti blokiran in morate biti državljan Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v državi. In to je nekako vse. Na voljo smo vam 24 ur na dan, vlogo za posojilo pa lahko oddate kar s pomočjo pametnega mobilnega telefona!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.