5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

SKB kredit

Vas zanima samo SKB kredit?

Če je vaš odgovor ne, in ste šele v fazi iskanja ustreznega kredita, potem vas vabimo, da preverite tudi našo ponudbo. Ne glede na to, katere banke komitent ste in ali morda tam že imate kredit, lahko zanj zaprosite tudi pri nas. Pozdravili vas bomo mobilno, na spletu in vam ponudili kredit po zelo dostopnih pogojih.

Morda vam je vseeno ali greste po denar na nlb, ali najamete skb kredit, oziroma kam drugam, le da ga dobite po najboljših možnih pogojih. Zase lahko vsekakor rečemo, da smo edinstveni, saj smo mobilni in na ta način mi pridemo k vam namesto obratno.

SKB kredit za nas ni ovira

Če ste morda komitent skb banke in tam že plačujete skb kredit, to še ne pomeni, da ga ne morete dobiti tudi pri nas. Če so vaši prilivi na račun dovolj visoki za plačevanje obeh, potem za nas to ni težava. Pomembno je da se odločite tako, da bo kar najbolje za vas.

Ker je pred najemom kredita vedno pametno preveriti vso ponudbo, ki je na voljo, vam svetujemo, da tudi tokrat storite tako. Veliko potrebnih informacij boste našli na spletu in se na ta način tudi precej lažje odločili. Kar se naše mobilne banke tiče, pa boste lahko na spletu opravili povsem vse!

Bo podoben kot SKB kredit?

O višini kredita, številu obrokov in stroških, boste morali seveda preveriti sami. Ne vemo pod kakšnimi pogoji ste (ali bi) najeli skb kredit. Edino kar lahko s svoje strani povemo je, da boste pri nas dobili kredit pod ugodnimi pogoji in hitro.

Prav to dvoje nas med mobilnimi bankami uvršča v sam vrh EU, na kar smo še posebej ponosni. Da delujemo na spletu pa za naše stranke pomeni le še en korak manj do denarja. Dosegljivi smo namreč kar 24 ur na dan in namesto, da bi vi hodili k nam, raje mi pridemo k vam.

Vas zanima primerjava z SKB kredit?

Verjetno boste to še najlažje storili z uporabo našega kreditnega kalkulatorja na spletni strani. Vanj boste vnesli višino želenega kredita in izbrali število obrokov v katerih bi kredit odplačali. Na voljo vam je 12 mesečnih obrokov. Kreditni kalkulator vam bo nato podal celoten izračun in vse informacije o zajetih stroških kredita.

Na ta način boste lahko primerjali skb kredit ali kateregakoli drugega z našim in se lažje odločili. Kot dodatno oporno točko za lažje odločanje pa naj izpostavimo naše zares dostopne pogoje pod katerimi vam bomo odobrili kredit.

Enaki papirji kot za skb kredit?

Kakšne dokumente ste morali predložiti za vaš skb kredit veste seveda zgolj vi. Lahko pa povemo, da vam za najem kredita pri nas ne bo potrebno iskati kaj dosti dokumentacije. V resnici skoraj nič. Ob oddaji kreditne vloge preko spleta boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Le to in pametni mobilni telefon z dostopom do spleta, bo dovolj za najem kredita pri nas. Seveda lahko uporabite tudi tablični, ali namizni računalnik. Po uspešno oddani in preverjeni vlogi boste imeli denar nakazan navadno že kar po 15-ih minutah. Brez odvečnih komplikacij in hoje od vrat do vrat.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.