5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

SKB stanovanjski kredit

Vas ovira skb stanovanjski kredit?

Vprašanje v naslovu izvira iz večkratnih povpraševanj naših strank. Te so se znašle v položaju ko so na svoji banki najele kredit, kasneje pa potrebovale še nekaj denarja, a so do tega zelo težko prišle. Banke imajo med pogoji namreč navadno navedene določene točke, ki v takšnem primeru to preprečujejo.

Pa vzemimo tokrat za primer, da ste kot komitent najeli skb stanovanjski kredit. Vse lepo in prav. Kupili ste stanovanje in ste srečni, tako kot celotna družina. A pojavile so se določene težave, oziroma potreba po dodanih stroških za katere nimate dovolj denarja, do kredita pa ne morete.

Čeprav imate skb stanovanjski kredit ste pri nas dobrodošli

Četudi že odplačujete skb stanovanjski kredit, pa lahko v naši mobilni banki še vedno pridete do novega kredita. Za nas je pomembno zgolj, da so vaši mesečni prilivi dovolj visoki, da boste lahko redno odplačevali vse svoje obveznosti. Torej, če vam proračun to omogoča, ste več kot dobrodošli.

Smo priljubljena mobilna banka, ki na svojem področju sega prav v sam vrh EU. Prilagodili smo se modernim potrebam in to storili na način, ki nas dela zares unikatne. Za začetek povejmo, da pri nas lahko pridejo do kredita vsi zaposleni državljani Republike Slovenije s stalnim prebivališčem.

Naj vas skb stanovanjski kredit ne skrbi več

V naši mobilni banki boste hitro ugotovili, da pri nas resnično vse poteka nadvse hitro in učinkovito. Do kredita boste tako prišli v enem dnevu, največkrat pa že po 15-ih minutah od uspešno oddane in potrjene vloge v naši finančni službi.

Tako vas skb stanovanjski kredit ne bo več oviral do vaše finančne svobode. Lahko si boste privoščili novo pohištvo, računalnik ali pa kakšno potovanje, oziroma sproščujoč dopust z družino. Denar boste lahko namenili za karkoli boste želeli, saj vam porabe na noben način ne bomo omejevali ali kako drugače pogojevali.

Ko skb stanovanjski kredit ni več ovira

Ne glede na to, katere banke komitent ste ali imate pri njej najet kakšen kredit, morda celo skb stanovanjski kredit, boste pri nas še vedno dobili novega. Po obisku naše spletne strani uporabite kreditni kalkulator in si izračunajte kredit po lastnih željah.

Vnesite želen znesek kredita, izberite do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverite podatke. Pred vami bodo povsem vse informacije o stroških kredita, zato vas v nobenem trenutku ne bo strah ali boste storili napako v naslednjem koraku.

Dopolnite skb stanovanjski kredit

Morda vam je po nakupu stanovanja, ki vam ga je omogočil vaš skb stanovanjski kredit, zmanjkalo zgolj nekaj malega za dodatke in udobje. Prav za to lahko poskrbi naš hitri kredit, ki bo na vašem računu še isti dan. Za najem kredita boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa.

No ja, še računalnik ali pametni telefon in nekaj minut prostega časa. To je vse. Kredit boste lahko najeli v torek ali nedeljo, katerikoli dan in ob katerikoli uri se vam bo zahotelo. Delujemo na spletu in smo vam na voljo kar 24 ur na dan. Z našo pomočjo vam bo uspelo!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.