5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

SMS kredit

Že poznate SMS kredit?

V svetu kreditov so stvari napredovale, a ne povsod do mere kot bi želeli potrošniki. Nekatere banke so ostale na mestu, druge se nekoliko modernizirajo, a smo tudi takšne, ki stremimo v prihodnost in želimo svojim strankam ponuditi najboljše možne storitve.

Ena teh je zagotovo SMS kredit! S ponosom lahko zatrdimo, da v naši mobilni banki ne boste pogrešali ničesar, saj smo svoje storitve močno približali svojim končnim uporabnikom. Poleg tega, da vam za najem kredita pri nas ni potrebno na kup zložiti neskončno papirjev in dokumentov, pa smo celoten postopek tudi sila pohitrili.

SMS kredit nadgradnja hitrega kredita

Kot rečeno, pri nas postopki pridobivanja kredita potekajo izjemno hitro, zato ne preseneča dejstvo, da denar svojim strankam navadno izplačamo že po 15 minutah od oddaje in potrjene vloge. Morda kdaj traja nekaj dlje, a nikoli več kot 24 ur.

Toliko časa smo vam namreč tudi na voljo. 24 ur vsak dan, saj delujemo na spletu, ki pa pravzaprav nikoli ne spi. In prav to nas je navdalo z vprašanjem kako še dodatno optimizirati svoje poslovanje. Takrat smo pomislili na SMS kredit. A do tja še pridemo.

SMS kredit za najboljše stranke

Najprej se boste z našimi hitrimi krediti seznanili preko spleta na način, da boste obiskali našo spletno stran in preverili ponudbo. Tam boste lahko našli tudi priročen kreditni kalkulator, ki vam bo v veliko pomoč pri preračunavanju vašega kredita.

Potem, ko boste vnesli želen končni znesek in izbrali število obrokov za odplačilo (na voljo do 12 mesečnih obrokov), vam bo kreditni kalkulator prikazal vse zajete stroške in številke, ki so za vas pomembne. SMS kredit pa pride na vrsto ob naslednjem srečanju.

Za SMS kredit najprej spletni kredit

Ko boste tako uspešno naročili svoj prvi spletni hitri kredit in ga tudi ustrezno, v dogovorjenih rokih odplačali, vas bomo dodali na seznam naših najboljših strank. Tem pa naslednjič pripadajo dodatne ugodnosti, med katerimi je seveda tudi SMS kredit.

Do spletnega kredita boste prišli na zelo enostaven način, saj od vas ne bomo zahtevali kakšne pretirane dokumentacije, niti vam ne bomo postavljali nerazumnih pogojev. Tako boste potrebovali zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. Dodajte k temu še svoj pametni telefon ali računalnik, pa boste imeli že vse kar potrebujete.

Je SMS kredit kaj drugačen kot spletni?

V resnici se SMS kredit od spletnega razlikuje samo po načinu oddaje vloge, ki je še precej enostavnejši kot je že tako enostaven postopek pri spletnem kreditu. Ko boste enkrat postali naša prioritetna stranka in odplačali svoj prvi kredit, boste do naslednjega prišli še hitreje.

Ker bomo vaše podatke že hranili v svoji bazi, bo dovolj že enostavno SMS sporočilo z ustrezno vsebino in denar se bo znašel na vašem računu, pod pogoji kot bodo določeni že v naprej. Spoznali boste, da nismo zaman prepoznani kot mobilna banka, ki s svojimi storitvami sodi v sam vrh EU.

Kot vidite je pri nas vse sila enostavno in človeško. Pomembno je le, da prejemate redne prilive, ste državljan Republike Slovenije, kredit pa pri nas lahko dobite tudi, če kakšnega že odplačujete.

Se vidimo!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.