5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Spletni kredit

Je spletni kredit varen?

Tako kot to velja za vsa ostala področja ki jih poznamo, se je tudi bančništvo v precejšnji meri preselilo na splet. V nekaterih primerih zgolj v smislu informiranja in komunikacije, v drugih pa kot oblika celotne storitve. V tem primeru lahko rečemo, da je spletni kredit vsekakor storitev, ki jo naša mobilna banka v celoti ponuja svojim uporabnikom.

In da, spletni kredit pri nas je povsem varen in nadvse pregleden. Tako v nobenem trenutku ne boste v dvomih, ali se vam kredit splača ali ne, oziroma ne boste v strahu, da na vas prežijo kakšni skriti stroški. Mi se namreč ne skrivamo v drobnem tisku, saj nam je poglavitnega pomena, da nam stranke zaupajo, nas priporočijo naprej in se tudi še kdaj vrnejo.

Oddaja vloge za spletni kredit je enostavna

Tako zelo enostavna, da težko bolj. Četudi morda niste kaj prida napreden uporabnik interneta, pa boste vse potrebno za spletni kredit uredili z le nekaj kliki z miško, ali celo s pomočjo pametnega telefona. Gre za sila enostaven postopek, ki ne zahteva pretiranega tehničnega znanja.

Kot rečeno, za oddajo vloge boste najprej potrebovali računalnik, tablico ali pametni telefon, ter povezavo na splet. Potem boste obiskali našo mobilno banko in s pomočjo kreditnega kalkulatorja preverili različne opcije glede končnega zneska, števila obrokov in pripadajočih stroškov kredita.

Spletni kredit v 15-ih minutah!

Ker se na spletu vse odvija bliskovito hitro, ne čudi, da enako velja tudi za spletni kredit. Ko boste enkrat zadovoljni z izračunom, izbrali ustrezno število obrokov (za vračilo kredita je na voljo do 12 mesečnih obrokov), boste sledili navodilom in nadaljevali z izpolnjevanjem vloge.

Potem ko boste oddali vlogo in bo ta uspešno potrjena s strani naše finančne službe, lahko denar pričakujete na svojem računu še isti dan, vsekakor pa v roku 24 ur. Največkrat kredit izplačamo že po 15-ih minutah od potrjene vloge za spletni kredit.

Za spletni kredit ne potrebujete veliko papirjev

Spletni kredit ne bi bil spletni, če bi morali zanj hoditi od vrat do vrat in nabirati različno dokumentacijo s katero bi nato potrjevali vaš spletni kredit. Ravno nasprotno, smo mobilna banka, ki pride naravnost v vaš dom, službo, ali pa kar na avtobus in vam omogoči najem kredita. Tako pri oddaji vloge ne boste potrebovali drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa.

Prav ste prebrali. Nobenih plačilnih list, potrdil vašega delodajalca ali overjanja pri notarju. Mobilno od začetka do konca in hitro kakor blisk. Lahko se vam pripeti, da boste svoj spletni kredit naročili med vožnjo iz službe domov z avtobusa in imeli denar že na računu še preden boste izstopili na svoji domači postaji.

Po spletni kredit k najboljšim na spletu

Naša mobilna banka v svoji branži sodi v sam vrh EU kar nas navdaja s ponosom, a je hkrati obveza tudi za naprej. Da ostanemo tako kvalitetni in dostopni, ter svojo storitev po najboljših močeh še izboljšamo in približamo svojim uporabnikom.

Pri nas so dobrodošli tako nekomitenti, kot osebe z minimalno plačo in tisti, ki na svoji banki morda že odplačujejo kakšen kredit. Za redne in preverjene stranke pa ponujamo še prav posebno storitev, ki se imenuje SMS kredit in je celo še hitrejša kot spletni kredit. Na voljo smo vam 24h na dan!V

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.