5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Ferratum posojilo

Seveda, tukaj je pet podnaslovov na temo Ferratum posojilo:

Ferratum posojilo je finančni produkt, ki ga ponuja podjetje Ferratum Group, specializirano za hitra in enostavna posojila. V tem članku bomo podrobneje raziskali različne vidike tega posojila, da bi vam pomagali bolje razumeti, kaj ponuja in kako deluje. Najprej bomo začeli z osnovnimi informacijami o tem, kaj je posojilo od Ferratuma in kako deluje.

Nato bomo preučili prednosti in slabosti, ki jih prinaša, da boste lahko ocenili, ali je to prava izbira za vas. V tretjem delu bomo razložili, kako lahko pridobite posojilo pri Ferratumu v nekaj preprostih korakih, kar vam bo omogočilo, da hitro in učinkovito pridobite potrebna sredstva. V četrtem podnaslovu se bomo osredotočili na pogoje in zahteve, ki jih morate izpolnjevati za pridobitev posojila, kar vam bo pomagalo pri pripravi potrebne dokumentacije in izpolnjevanju kriterijev. Na koncu bomo ponudili nekaj praktičnih nasvetov in priporočil, ki vam bodo olajšali celoten postopek pridobivanja posojila in vam pomagali pri sprejemanju informiranih odločitev.

Kaj je Ferratum posojilo in kako deluje?

Posojilo pri Ferratumu je posebej primerno za pokrivanje nenadnih finančnih potreb, kot so popravila avtomobila, nepričakovani zdravstveni stroški ali druge nujne situacije. Zneski, ki jih lahko izposodite, so običajno nižji v primerjavi s tradicionalnimi bančnimi posojili, kar pa omogoča hitrejše odplačevanje in manjše tveganje za dolgotrajno zadolženost. Poleg tega je postopek popolnoma brezpapirni, kar pomeni, da ni potrebe po obisku poslovalnice ali izpolnjevanju obsežne dokumentacije.

Vse se odvija prek spleta, kar vam prihrani čas in trud.

Ena od ključnih prednosti Ferratum posojila je tudi transparentnost pogojev in stroškov. Preden se odločite za najem posojila, boste jasno seznanjeni s pogoji odplačevanja, obrestnimi merami in morebitnimi dodatnimi stroški, kar vam omogoča, da sprejmete informirano odločitev. Posojilo od Ferratuma je tako idealna rešitev za tiste, ki potrebujejo hitro finančno pomoč brez zapletenih postopkov in dolgotrajnega čakanja.

Prednosti in slabosti Ferratum posojila

Poleg tega je obdobje odplačevanja krajše, kar pomeni, da boste morali posojilo vrniti v relativno kratkem času, kar lahko predstavlja izziv, če nimate rednih prihodkov. Čeprav je postopek pridobitve posojila enostaven, je pomembno, da natančno preberete in razumete vse pogoje, da se izognete morebitnim neprijetnim presenečenjem. Skratka, to posojilo je odlična rešitev za hitre in nujne finančne potrebe, vendar je pomembno, da tehtno premislite o vseh prednostih in slabostih, preden se odločite za najem.

Kako pridobiti Ferratum posojilo v nekaj preprostih korakih

Po potrditvi pogodbe bodo sredstva nakazana na vaš bančni račun v zelo kratkem času, pogosto že v nekaj minutah. To vam omogoča, da takoj razpolagate z denarjem in ga uporabite za pokrivanje svojih finančnih potreb. Pomembno je, da se zavedate svojih obveznosti glede odplačevanja posojila. Redno in pravočasno odplačevanje je ključno za ohranjanje dobre kreditne zgodovine in izogibanje dodatnim stroškom zaradi zamud.

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč med postopkom, je Ferratumova služba za podporo strankam vedno na voljo, da vam pomaga in odgovori na vaša vprašanja.

Za tiste, ki prvič najemajo Ferratum posojilo, je priporočljivo, da se pred oddajo prijave seznanijo z vsemi pogoji in zahtevami, ki jih podjetje postavlja. Tako boste bolje pripravljeni in boste lahko hitro in učinkovito pridobili potrebna sredstva. Celoten postopek je zasnovan tako, da je uporabniku prijazen, hiter in brez nepotrebnih zapletov, kar vam omogoča, da se osredotočite na reševanje svojih finančnih potreb brez dodatnega stresa.

Pogoji in zahteve za pridobitev Ferratum posojila

Pomembno je, da imate veljaven osebni dokument, kot je osebna izkaznica ali potni list, saj boste morali potrditi svojo identiteto.

Prav tako boste morali zagotoviti kontaktne podatke, vključno z elektronskim naslovom in telefonsko številko, da vas lahko Ferratum kontaktira v primeru dodatnih vprašanj ali potrebne dokumentacije. V nekaterih primerih lahko podjetje zahteva tudi dodatne dokumente za boljšo oceno vaše kreditne sposobnosti, kot so bančni izpiski ali dokazila o plačah. Čeprav Ferratum posojilo ne zahteva popolne kreditne zgodovine, je pomembno, da imate vsaj nekaj osnovnih finančnih podatkov, ki bodo omogočili oceno vaše sposobnosti za odplačevanje.

Poleg zgoraj navedenih pogojev je pomembno tudi, da natančno preberete in razumete vse pogoje in določila posojilne pogodbe.

To vključuje obrestne mere, roke odplačevanja, morebitne dodatne stroške in kazni za zamude pri odplačevanju. Če imate kakršne koli dvome ali vprašanja, je priporočljivo, da se obrnete na Ferratumovo službo za podporo strankam, ki vam bo z veseljem pomagala in pojasnila vse nejasnosti. Izpolnjevanje vseh teh pogojev in zahtev vam bo omogočilo, da hitro in učinkovito pridobite potrebna sredstva ter se izognete morebitnim zapletom ali zavrnitvi posojila. Posojilo pri Ferratumu je zasnovano tako, da je dostopno in enostavno za pridobitev, vendar je pomembno, da se pred oddajo prijave temeljito seznanite z vsemi pogoji in zahtevami.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.