5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit preko sms

Bi hitri kredit preko sms?

Če bi radi najeli hitri kredit preko sms morate prej poznati nekaj informacij. Takšne vrste krediti so navadno kratko ročni in so na voljo z največ 12 obroki za odplačilo. Pri teh kreditih bodite pozorni na stroške in druge pogoje. Če vas zanima zgolj hitri kredit, potem moramo na tem mestu obvezno omeniti mobilno banko.

Če zanjo še niste slišali, povejmo da gre za banko, ki je dostopna vsem Slovenkam in Slovencem s stalnim naslovom v Sloveniji in z rednimi mesečnimi prihodki. V resnici so to edini trije pogoji, ki vas bodo tam pričakali. In če se sprašujete kje točno, povejmo še, da samo obisk banke sploh ne bo potreben.

Hitri kredit preko sms na spletu?

Da bi najeli hitri kredit preko sms morate predhodno vendarle stopiti v stik z banko, saj ta od vas vseeno potrebuje nekaj osnovnih podatkov. Mobilna banka od vas ne bo terjala drugih dokumentov kot le osebnega in številko tekočega računa kamor prejemate mesečne prejemke. To bo vse od papirologije.

Kredit boste najeli preko interneta tako da boste uporabili računalnik tablico ali pametni telefon. Pri tem pa povejmo, da kakšnega znanja iz računalništva ne boste potrebovali. Ko boste takšen kredit enkrat odplačali pa boste lahko v prihodnje najeli kredit tudi preko SMS sporočila. Za začetek pa preverite kako zares enostavno lahko pridete do denarja.

Hitri kredit preko sms v naslednjem poizkusu

Hitri kredit preko sms boste na mobilni banki torej lahko naročili v naslednjem poizkusu. Tudi v prvem pa kaj dosti časa ne boste zapravili na mobilni banki. Še prihranili ga boste, saj vam ne bo treba nikamor. Niti v službo na kadrovsko, saj potrdilo o zaposlitvi ne bo potrebno. Kot tudi ne obisk notarja ali iskanje poroka.

Hitri kredit mobilne banke je eden najbolj enostavnih in najhitrejših kreditov kar jih je. V le nekaj minutah boste prišli od izračuna kredita do oddane kreditne vloge in nakazila. Kreditni kalkulator od vas potrebuje znesek kredita in število mesečnih obrokov v katerih želite kredit odplačati.

Hitri kredit preko sms za vse

Hitri kredit preko sms na mobilni banki je na voljo vsem, ki izpolnjujejo osnovne pogoje in so predhodno tam odplačali vsaj en kredit. Povejmo še nekaj malega o hitrosti izplačila odobrenega kredita. Ko boste oddali vlogo, in če bo ta pravilno izpolnjena, boste po odobritvi denar prejeli nakazan na račun navadno že v naslednjih 15-ih minutah.

Ne glede na to za kaj potrebujete denar (je povsem vaša odločitev) pa boste nakazilo prejeli najkasneje v roku 24-ih ur. Takoj zatem lahko denar dvignete in z njim prosto razpolagate. Si želite vložiti v posel, odplačati stare dolgove, razveseliti partnerja. Vse to lahko že danes ali jutri.

Po hitri kredit preko sms na mobilno banko

Kot vidimo lahko hitri kredit preko sms naročimo tako, da nikoli ne vidimo banke v živo. Mobilna banka je ena najboljših takšnih bank v EU, zato ste lahko povsem mirni in prepričani, da gre za zelo kompletno in transparentno storitev. Če si želite kredita, pa ga ne dobite nikjer, ker enega že imate, bo mobilna banka rešila tudi to.

Kako? Enostavno! Ker ne preverjajo kreditne sposobnosti preko sistema Sisbon je povsem vseeno, če ste že zadolženi. Vseeno pa pri sebi dobro razmislite ali si lahko dodatno obveznost privoščite in kakšna je lahko. Mobilna banka bo hitra rešitev za vse vaše finančne izzive.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.