5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitro posojilo denarja

Hitro posojilo denarja

Življenje prinaša nepričakovane izzive, v katerih pogosto potrebujemo finančno pomoč. V takih trenutkih postane pomembno hitro posojilo denarja. To je učinkovit način za premostitev nepričakovanih stroškov, ki se pojavijo, ko jih najmanj pričakujemo. Ko človek potrebuje denar, ga navadno rabi takoj in takrat je čakanje na banko lahko nevzdržno.

Na mobilni banki teh težav ne boste imeli, saj je kredit naročen v le nekaj klikih od doma in izplačan najkasneje v roku 24-ih ur. Zveni prelepo? Pa ni. Kredit na mobilni banki je na voljo slovenskim državljanom s stalnimi mesečnimi prihodki in stalnim naslovom bivanja v Sloveniji. To so edini trije pogoji.

Hitro posojilo denarja v teh dneh

V današnjem tempu življenja je čas ključnega pomena. Zato ljudje vedno bolj iščejo hitro posojilo denarja, saj ponuja učinkovito rešitev v primeru nujnih finančnih potreb. Postopek odobritve je hitrejši in manj obremenjujoč kot pri tradicionalnih bančnih posojilih. Še posebej v primeru mobilne banke pa bo postopek zelo hiter.

Kako zelo hiter? V le nekaj klikih boste kredit naročili kar preko spleta pri čemer ne potrebujete nobenega posebnega tehničnega znanja, le računalnik, tablico ali pa kar pametni telefon, ki ima dostop do spleta. Potem ste le še nekaj minut oddaljeni od kredita za katerega od papirjev rabite le osebni dokument in TR.

Spletno hitro posojilo denarja

Hitro posojilo denarja je zagotovo najhitrejše, če je izvedeno preko spleta. V le nekaj minutah boste kar od doma ali iz službe opravili izračun kredita ter ga na koncu še naročili. V kreditni kalkulator na spletni strani banke, do katere pridete s klikom na povezavo iz tega članka, vnesete samo znesek kredita in število obrokov.

Slednjih je na voljo 12, od vas pa je odvisno, koliko jih boste izbrali, in kako visok bo na koncu vaš obrok. Imejte pa v mislih še, da bo izračun zajemal tudi vse stroške. Pred vami je hitri kredit, ki je zelo transparenten in vam ga nudi banka, ki je v resnici sploh ni treba obiskati.

Za koga je primerno hitro posojilo denarja?

Hitro posojilo denarja je lahko odlična rešitev za tiste, ki se znajdejo v nepričakovanih finančnih stiskah. Kljub temu je priporočljivo, da kreditojemalec pred sklenitvijo posla natančno preveri vse pogoje in se posvetuje s strokovnjaki, da zagotovi, da je odločitev prilagojena njegovim finančnim sposobnostim. Čeprav so lahko pogoji zelo ohlapni, pa ostanite na varni strani.

Na mobilni banki skorajda vsak lahko pride do kredita, kar pa ne pomeni, da je treba ravnati nepremišljeno in hitro. Pred najemom kredita preverite svoje finančno stanje in se prepričajte, da boste lahko redno odplačevali kredit po ceni, ki vam jo prikaže kreditni kalkulator. Vse ok? Potem pa kar naprej!

Preverjeno hitro posojilo denarja

Naj bo hitro posojilo denarja vedno preverjeno in dobro preračunano. Ko boste imeli pred seboj znesek, ki si ga na mesec lahko privoščite bo čas za naročilo kredita. Pri tem pa imejte v mislih še, da ne boste potrebovali potrdila vašega delodajalca o zaposlitvi, niti kakšnega overjanja pri notarju.

Do kredita na posebni mobilni banki pridete celo brez preverjanja kreditne sposobnosti, ki se sicer na drugih bankah preverja v sistemu Sisbon. Saj veste kaj to pomeni? Da lahko tudi že imate kakšen kredit pa boste še vedno lahko dobili tega. Krasno kajne? Odklikajte na mobilno banko še danes in naročite kredit.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.