5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?

Hitro posojilo je finančni instrument, ki omogoča posameznikom hiter dostop do denarja v primeru nujnih potreb. Gre za obliko kratkoročnega posojila, ki ga lahko posameznik pridobi brez dolgotrajnih postopkov in zamudnih preverjanj kreditne zgodovine. Takšno posojilo vam je sedaj na voljo tudi preko spleta, in sicer na mobilni banki.

V le nekaj korakih in par minutah boste izpolnili in oddali vlogo za kredit, ki bo kmalu zatem preverjena in odobrena, če bo izpolnjena pravilno. Denar pa bo prav tako kmalu na poti, in sicer navadno že kar v naslednje četrt ure, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Vas zanima več o tem?

Kako lahko uporabimo hitro posojilo?

Pogosto se hitro posojilo uporablja za pokritje nepričakovanih stroškov, kot so nujna popravila avtomobila, zdravstvene težave ali izredni vsakodnevni izdatki. Ključna prednost hitrih posojil je v tem, da so odobrena hitro, pogosto v nekaj urah ali dneh, kar omogoča posameznikom takojšnjo finančno pomoč v situacijah, ko jo najbolj potrebujejo.

Povedali smo že kako hitro je kredit odobren na mobilni banki, povejmo pa še, kaj zanj potrebujete. V resnici nič posebnega. Povsem dovolj je, če ste državljan Slovenije, imate redne mesečne prihodke na bančni račun in urejeno stalno prebivališče v Sloveniji. V luči tega bosta od dokumentov dovolj že osebni dokument in številka bančnega računa.

Hitro posojilo je enostavno

Eden od glavnih razlogov, zakaj je hitro posojilo pogosto lažje dobiti v primerjavi z drugimi oblikami posojil, je manjša količina potrebnih dokumentov in manj zahtevnih pogojev za odobritev. Mnogi ponudniki hitrih posojil ne zahtevajo visokih kreditnih ocen ali dolgotrajnih postopkov preverjanja kreditne zgodovine, kar olajša dostop do sredstev.

Je pa poleg vsega na tem področju mobilna banka zares enostavna. Tu do denarja pridete brez obiska banke. Kar od doma ali s katere koli lokacije, saj potrebujete le računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta. Vse ostalo je urejeno v le nekaj minutah, denar pa kmalu na poti na vaš račun.

Koliko prinese hitro posojilo?

Za hitro posojilo je znano, da se lahko zneski gibljejo od nekaj sto do nekaj tisoč evrov, odvisno od ponudnika. Običajno imajo kratko dobo odplačevanja, v nekaj mesecih ali največ nekaj letih. Kljub temu, da so hitra posojila priročna in omogočajo takojšnjo likvidnost, je pomembno, da posamezniki skrbno preučijo pogoje in obrestne mere ter se zavedajo finančnih obveznosti, povezanih s temi posojili.

Preverite koliko lahko dobite na mobilni banki, tako da uporabite kreditni kalkulator na njihovi spletni strani, vanj vnesete znesek, ki ga potrebujete in izberete število obrokov. Slednjih je na voljo do 12, zato je kredit razmeroma enostaven. Le nekaj klikov vas še loči.

Hitro posojilo vseeno terja preudarnost

Pomembno je tudi, da posamezniki natančno ocenijo svoje finančne zmogljivosti pred sprejetjem odločitve za hitro posojilo. Čeprav so lahko hitra posojila odrešitev v nujnih situacijah, nepravilno ravnanje s temi sredstvi lahko privede do dodatnih finančnih težav. Posamezniki naj se zavedajo svojih dolžnosti in se držijo dogovorjenih pogojev odplačevanja.

S kreditom na mobilni banki lahko načeloma odplačate kakšno staro posojilo ali druge dolgove, saj banka ne preverja kreditne sposobnosti, kar pa pomeni, da lahko dobite posojilo tudi, če enega že imate. Ne boste pa potrebovali niti potrdila o zaposlitvi ali notarskega overjanja. Preverite zakaj je mobilna banka tako zelo priljubljena med ljudmi.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.