5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kako do kredita če nisi kreditno sposoben

Veliko ljudem se porodi vprašanje iz naslova. Kako do kredita če nisi kreditno sposoben? Navadno je to kar težava in največkrat konec vseh sanj in upov na denar, ki bi človeku pomagal iz kakšne zagate, ali pa omogočil nakup nečesa kar bi bilo precejšnje olajšanje za njegovo življenje.

Težava tiči v tem, da imajo različne banke tudi različne pogoje, ki pa so lahko prav hitro previsoki za določenega posameznika z nižjim dohodkom, ali takšnim, ki že odplačuje kakšen kredit, oziroma drugo obveznost, ki bremeni njegov tekoči račun.

Kako do kredita če nisi kreditno sposoben v enem dnevu?

In ko človek že pomisli, da so vsi njegovi upi na kredit pokopani, se pojavi žarek upanja. Za vas se je pojavil prav zdajle. Na tej strani ste pristali verjetno zato, ker ste v Google napisali »Kako do kredita če nisi kreditno sposoben«. Spletni iskalnik je pameten in vas je vodil do nas.

Seveda je odvisno zakaj morda niste kreditno sposobni, a v večini primerov na naši mobilni banki dobijo kredit tudi ljudje, ki so bili na drugih naslovih zavrnjeni kot kreditno nesposobni. Torej, dobrodošli vsi Slovenci in Slovenke, zaposleni in s prijavljenim prebivališčem v Sloveniji. Toliko za začetek.

Povemo vam kako do kredita če nisi kreditno sposoben

Pa recimo, da so vas na banki zavrnili, ker že odplačujete en kredit pri njih. Vprašali ste jih, kako do kredita če nisi kreditno sposoben, oni pa so skomignili z rameni. Sedaj ste pri nas. Naša mobilna banka posluje na način, da zahteva zelo malo dokumentacije in vam ne jemlje veliko časa.

Vse skupaj se odvija preko spleta in za kredit pri nas lahko dejansko zaprosite tudi s pomočjo pametnega mobilnega telefona. Celoten postopek je celo tako zelo enostaven, da vam ne bo potrebno obuti niti čevljev in oditi od doma. Ne bomo vas pošiljali ne k delodajalcu, niti k notarju.

Kako do kredita če nisi kreditno sposoben? Enostavno!

Se še vedno čudite in sprašujete kako do kredita če nisi kreditno sposoben? Odgovarjamo vam, da z našo pomočjo, zelo hitro in enostavno. Kar preko spleta namreč. Od vas ne bomo zahtevali potrdil vašega delodajalca, ali kakšnega dragega podpisa pri notarju.

Tudi poroka ne boste potrebovali in nobene finančne garancije. Pomembno je le, da na svoj tekoči račun prejemate redne prilive, ki vam omogočajo poravnavanje vseh zahtevanih obveznosti. Če je to zagotovljeno in imate pri sebi osebni dokument in številko bančnega računa, ste pripravljeni.

Povemo vam Kako do kredita če nisi kreditno sposoben

Naj vas več ne skrbi kako do kredita če nisi kreditno sposoben, ampak raje uporabite naš kreditni kalkulator na spletni strani in izračunajte svoj kredit. Če boste izpolnjevali naše minimalne pogoje, boste lahko na koncu dobili denar na predloženi tekoči račun.

Po oddani vlogi se to lahko zgodi že po 15-ih minutah, ali pa najkasneje v 24-ih urah. Na voljo smo vam 24 ur nadan in dosegljivi od koderkoli in kadarkoli. Kredit lahko najamete na do 12 mesečnih obrokov, po uspešno odplačanem kreditu pa vam naslednjič ponudimo še nekaj hitrejšega. SMS kredit!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.