5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinski kredit za blokirane

Gotovinski kredit za blokirane predstavlja oviro

Življenje nas uči, da se moramo za vsako stvar pošteno potruditi, pa še to na koncu ni zagotovilo, da nam bo uspelo. Včasih enostavno pridejo trenutki, ko se nakopiči preveč reči naenkrat, naberejo se stroški katerih ne zmoremo več poravnati in pridejo slabši trenutki.

V teh, veliko ljudi pomisli na kak kredit, do katerega pa je velikokrat prav tako težko priti, če so prilivi do določene mere že obremenjeni. V primeru pa, da je račun zaradi dolgov celo blokiran, gotovinski kredit za blokirane žal ni mogoč. A popolna predaja vendarle ni potrebna.

Gotovinski kredit za blokirane ni možen ampak …

Denimo, da se vam je pripetil prav ta scenarij in je vaš račun blokiran, kar pomeni, da boste na vsaki banki deležni odgovora da gotovinski kredit za blokirane ni mogoč. Vaša prva naloga bo, da rešite to blokado in sicer na način, da poplačate odprte terjatve zaradi katerih so vam blokirali račun.

Običajno lahko to rešite na način, da si denar izposodite od sorodnikov ali pri prijateljih, morda v službi zaprosite za predplačilo in kasneje najamete kredit ter denar vrnete. Če se bojite tega, da navkljub odstranjeni blokadi še vedno ne boste dobili kredita nikjer, imamo za vas dobro novico.

Gotovinski kredit za blokirane po odpravi blokade

Čeprav so vam šele pred kratkim morda odpravili blokado računa, ko ste poravnali zapadle obveznosti, pa lahko v naši spletni banki najamete hitri kredit in uredite še vse kar vam je ostalo odprtega, vrnete sorodnikom in podobno. Finančne stiske si ne želi nihče in zgolj z urejenimi financami lahko človek živi normalno naprej.

Pred najemom kredita boste s pomočjo kreditnega kalkulatorja preverili vse podrobnosti kredita in se tako lažje odločili zanj. Nas ne zanima za kaj natančno boste svoj denar porabili, niti vam tega v nobenem trenutku ne bomo pogojevali. V primeru pozitivno potrjene vloge, vam denar na račun nakažemo že v 15-ih minutah, ali najkasneje znotraj 24 ur.

Kaj pa če nekdo ponuja gotovinski kredit za blokirane?

Čeprav ste morda kje na kakšni spletni strani zasledili, da kdo ponuja gotovinski kredit za blokirane, pa bodite nadvse previdni, saj tovrstni krediti po zakonu niso mogoči. Sami se držimo vseh zakonskih usmeritev Republike Slovenije in se zavedamo pomena transparentnosti delovanja na posojilniškem področju.

Pri nas so dobrodošli vsi kreditojemalci ne glede na to kje je njihova matična banka in kje so zaposleni. A njihov račun mora biti odprt in delujoč, ter prilivi redni. Prav tako se ne omejujemo zgolj na tiste brez obstoječih kreditov ali drugih obveznosti. Če zmorete odplačevati vse, za nas to ni težava.

Gotovinski kredit za blokirane naj ne bo vaša izbira

Naš dobronameren nasvet na tem mestu bi bil, naj gotovinski kredit za blokirane ne bo vaša izbira in fokus pri iskanju rešitve trenutnih težav. Vse se bo uredilo, a storite to na pravi način, tako kot je treba. Gotovinski kredit za blokirane po odpravi blokade je tako mogoče dobiti pri nas tudi preko spleta.

Brez pretiranega nabora dokumentacije, potrdil delodajalca, notarja in brez odhoda na banko. Potrebovali boste zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. Na voljo smo vam 24 ur na dan, vsak dan!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.