5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kratkoročni kredit

Iščete ugoden kratkoročni kredit?

Denar žal ne pada z neba, prav tako ga ni mogoče pobirati kar po tleh. Tako nekako so nam govorili že starši, ko smo jih kot otroci nadlegovali za to in ono. Kaj hitro smo odrasli in spoznali, da to še kako zares drži. V življenju nas čakajo določene obveznosti, skrb za družino, davki, položnice, obdarovanja, razna popravila, obnove in podobni stroški.

Če nismo te sreče, da je naša plača zares vrhunska, in imamo vedno prihranjenega nekaj denarja, potem je jasno, da pomislimo tudi na posojila. V teh primerih je nekako najbolj pogosto zanimanje za kratkoročni kredit. Zakaj? Zato, ker poskrbi za tisto kar v določenem trenutku potrebujemo, a ga hkrati tudi hitro izplačamo.

Kaj je kratkoročni kredit?

Kratkoročni kredit je zagotovo vrsta posojila, ki se odplača v kratkem, razumnem roku. V naši mobilni banki tako na primer nudimo kratkoročni kredit na do 12 mesecev. To je vsekakor dovolj, da se hitri kredit razdeli na razumne obroke, katere posojilojemalec lahko redno odplačuje.

Pa ne le, da boste kredit hitro odplačali, pač pa ga boste hitro tudi prejeli. Našo storitev smo optimizirali do te mere, da do naše banke lahko dostopate kar 24 ur na dan, preko spleta. Tam uredite popolnoma vse, oddate vlogo za kredit, katerega vam, po potrditvi, zelo hitro tudi izplačamo. Navadno že po 15-ih minutah, vsekakor pa v roku 24 ur.

Po kratkoročni kredit kar na splet

Na naši spletni strani boste imeli na razpolago tudi sila preprost kreditni kalkulator, s pomočjo katerega boste izračunali vse potrebno za vaš kratkoročni kredit. Vnesli boste želeni znesek kredita, izbrali število mesečnih obrokov v katerih želite kredit odplačati (do 12) in preverili izračun.

Če se vam bo izračun zdel ustrezen, boste v nekaj klikih enostavno izpolnili vlogo in jo oddali. Potem ko jo bo naša finančna služba preverila in potrdila, vam bomo denar na račun nakazali zelo hitro. Kot že rečeno, navadno kar po 15-ih minutah, sicer pa vsekakor znotraj 24 ur.

Kratkoročni kredit naj bo rešitev in ne breme

Če boste najeli kratkoročen kredit, boste obenem rešili svoje težave in poskrbeli za to, da bo hitro odplačan. Na ta način si ne boste po nepotrebnem ustvarjali stresa z mislijo kako boste več let odplačevali kredit. Tudi stroški kratkoročnega kredita so bolj ugodni, kot je to praksa pri običajnih posojilih.

Vsekakor preverite našo ponudbo in se prepričajte, da vam ponujamo storitev, ki močno odstopa od naše konkurence. Smo profesionalni, delujemo transparentno in pošteno. Ob vsem tem pa smo še mobilni in neverjetno hitri. Ne bo vam treba hoditi k nam, saj mi pridemo k vam.

Kratkoročni kredit za državljane Slovenije

Ne glede na to na katerem področju Slovenije živite, se ne boste premaknili niti za meter, da bi pri nas najeli kratkoročni kredit. Enostavno boste uporabili računalnik ali svoj pametni telefon in na spletu obiskali našo mobilno banko. Ob sebi boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Nobenih potrdil vašega delodajalca, ali podpisov pri notarju in nobenega poroka ne bomo zahtevali. Ko boste enkrat spoznali našo izjemno storitev, nas boste z veseljem priporočili tudi svojim sorodnikom, znancem in prijateljem. Z vami smo 24 ur na dan, vsak dan!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.