5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kaj je namenski kredit

Kaj je namenski kredit?

Trg posojilništva je precej bogat z različno ponudbo, zato se je potrebno pred najemom kredita vedno pozanimati o različnih ponudbah, pogojih in dostopnosti posameznega kredita. V primeru, da vam ponujajo namenski kredit, se morate nečesa zavedati. Morda bo v nekem trenutku videti cenejši, ugodnejši, a ni vse tako kot si mislite.

Takšen kredit je namenjen nakupu nečesa določenega. Torej mora biti izražen namen za kaj boste porabili denar. Lahko gre za blago ali denimo storitev. Ključno pri namenskem kreditu je, da ga ne morete dvigniti v gotovini, saj denarja nikoli ne boste prejeli vi. Nakazilo gre na račun prodajalca pri katerem kupujte.

Zakaj sploh namenski kredit?

Vprašanje, ki se poraja seveda je, zakaj sploh najeti namenski kredit, ko pa imamo na voljo tudi gotovinske. Dejstvo je, da ima takšen kredit tudi kar nekaj prednosti. Ena teh je denimo nižja zavarovalna premija kar pošteno zniža stroške kredita. Enako velja za obrestne mere, ki so pogosto precej nižje.

V primeru, da imate solidno neto plačo vam ne bo težko pridobiti takšnega kredita, ki je velikokrat na voljo z odplačilno dobo do 84 mesecev. Če denar potrebujete za nakup določenega blaga ali plačilo storitve, potem bo takšen kredit ustrezna izbira za vas. V nasprotnem primeru pa boste morali poiskati drugega.

Ko namenski kredit ne pomaga

Če ste denimo v situaciji, ko potrebujete denar za različne reči vam namenski kredit ne bo pomagal kaj dosti. Kot rečeno, denarja ne boste prejeli vi, ampak prodajalec pri katerem kupujete. Navadno gre seveda za enkratni nakup ali plačilo. Če potrebujete denar za plačilo računov, različne nakupe in razvajanje bo bolje najeti kakšen hitri kredit.

Takšnih je na voljo kar nekaj in v resnici jih dobite na vsaki banki. Seveda se ena od druge lahko kar precej razlikujejo kar se še posebej opazi pri zahtevanih pogojih. Verjetno je danes najbolj enostavno hiter kredit naročiti preko spleta in to v nekaj klikih.

Že imate namenski kredit in rabite še nekaj denarja?

Nekoliko zgrešeno je prepričanje, da ne moremo dobiti še enega kredita, če enega že imamo. Denimo, da ste pred časom najeli namenski kredit sedaj pa potrebujete nekaj denarja za druge reči. Kljub temu lahko na kakšni banki še vedno prejmete novo posojilo. Na vsaki pač ne, se pa splača ozreti naokoli.

Trg kreditov je res poln različnih ponudb, zato vam ne bo težko najti ponudnika, ki bo v vas videl posojilojemalca, ki lahko to stori. Pomembno je zaupanje kot tudi dejstvo, da vam vaša neto plača omogoča plačevanje vseh vaših obveznosti. Lahko pa kredit precej lažje prejmete, če se z njim odločite poplačati starega.

Namenski kredit z najdaljšo dobo odplačevanja

Omenili smo že, da je namenski kredit namenjen nakupu določene dobrine ali za plačilo neke storitve. A takšen kredit je lahko seveda tudi stanovanjski. Za te velja, da so najdražji, najbolj zahtevni in imajo najdaljšo dobo odplačevanja. Pogosto boste morali za pridobitev takšnega kredita tudi sami vložiti nekaj denarja v nakup nepremičnine.

To pomeni, da samo s kreditom žal ne bo šlo. Pred nakupom nepremičnine se posvetujte z izbrano banko in preverite vse možnosti. Bodite pozorni tudi na kakšne akcije pri katerih vam denimo ne bo treba plačati stroškov odobritve kredita. In še en nasvet. Nekatere banke vam odobrijo kombiniran stanovanjski kredit kar pomeni, da boste lahko nekaj denarja vendarle porabili po svoje.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.