5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Osebni kredit

Kaj je osebni kredit?

Osebni krediti so prilagodljivi in se lahko uporabljajo za raznolike namene, kot so popravila doma, potovanje, izobraževanje ali celo konsolidacija dolgov. Osebni kredit lahko naroči potroški pri svoji ali drugi banki v primeru, da izpolnjuje določene pogoje, ki jih zastavi posamezna banka. Ti so lahko precej različni, zato je pametno preveriti več različnih ponudb.

Ena takšnih se nahaja na mobilni banki, ki razveseljuje z dejstvom, da se nahaja na spletu in tako fizični obisk sploh ni potreben. Razveselijo pa tudi minimalni pogoji in otročje enostaven postopek najema hitrega kredita pri čemer potrebujete le računalnik, tablico ali svoj pametni telefon in dostop do spleta.

Kam po osebni kredit?

Osebni kredit ima več prednosti, sam ostopek odobritve osebnega kredita pa je običajno hitrejši v primerjavi s hipotekarnimi ali drugimi vrstami posojil, saj pogosto zahteva manj dokumentacije. Tudi na mobilni banki se lahko pohvalijo s hitrostjo, kajti kredit boste pri njih naročili v le nekaj minutah in to od koderkoli.

Prav tako pa vam ne bo treba skrbeti za kopico dokumentacije. Pri najemu kredita preko spleta boste rabili le številko bančnega računa in pa en osebni dokument. Tako je, brez potrdila o zaposlitvi, brez iskanja poroka ali overitve pri notarju. Celoten postopek je povsem transparenten in pred vami ne skriva nikakršnih dodatnih stroškov.

Osebni kredit na mobilni banki

Osebni kredit je priljubljena oblika posojil, ki posameznikom omogoča finančno fleksibilnost za različne namene. Ti krediti so ne namenski, kar pomeni, da jih posamezniki lahko uporabijo po lastni presoji. Prednosti osebnih kreditov vključujejo enostaven postopek odobritve, hitro izplačilo sredstev in možnost prilagoditve obrokov glede na finančne zmožnosti posojilojemalca.

Tudi kredit na mobilni banki je ne namenski, kar pomeni, da boste lahko z denarjem storili kar boste želeli. Če potrebujete nekaj gotovine za položnice, servis avta ali samo za en lep dopust, potem je to kredit po vaši meri. Na voljo je z odplačilno dobo do 12 mesečnih obrokov. Denar prejmete nakazan v 24-ih urah!

Osebni kredit in obresti

Večina osebnih kreditov ima fiksne obrestne mere, kar pomeni, da se obresti ne spreminjajo skozi celotno obdobje odplačevanja, kar olajša načrtovanje proračuna. Osebni kredit se lahko od banke do banke razlikuje, zato predhodno vedno preverite vse informacije in pogoje. Na mobilni banki o tem preberite na spletni strani kjer kredit tudi naročite.

Še prej pa boste kar tam, s pomočjo kreditnega kalkulatorja, pripravili tudi izračun kredita. Potrebujete samo znesek kredita in število obrokov, da vam bo kalkulator izračunal vse zneske in vam pregledno predstavil tudi stroške kredita. Tako boste o vsem obveščeni še preden se boste dokončno odločili izpolniti vlogo za kredit.

Osebni kredit je hitro izplačan

Ko je osebni kredit odobren, se sredstva običajno hitro izplačajo na bančni račun posojilojemalca, kar omogoča takojšen dostop do potrebnih finančnih sredstev. Na mobilni banki se to po odobritvi zgodi v roku 24-ih ur, večinoma pa še precej hitreje in celo v roku 15-ih minut. Zagotovo informacije, ki jih ne gre spregledati.

Kot tudi ne dejstva, da na mobilni banki ne preverjajo kreditne sposobnosti, to pa pomeni, da lahko kredit najamete celo kadar enega že odplačujete kje drugje. Preverite kaj vse vam ponuja mobilna banka in pomislite ali lahko sploh še kje drugje hitreje in enostavneje pridete do denarja, ki ga potrebujete.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.