5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit brez potrdila delodajalca

Kam po kredit brez potrdila delodajalca?

Ste se znašli v položaju, ko precej hitro potrebujete kredit, a ne vidite prave opcije zase? Morda imate težave s pridobivanjem dokumentacije, ali pa se sprašujete kam po kredit brez potrdila delodajalca. Če ste doslej menili, da to ni mogoče, imamo pravi odgovor za vas.

Obvezno se oglasite v naši mobilni banki. In ne, ne bo vam treba nikamor. Naša mobilna banka deluje na spletu in je tako dosegljiva od koderkoli in ob kateremkoli času. Sodimo v sam vrh EU mobilnega bančništva zato vam lahko zagotovimo, da boste z našimi storitvami nadvse zadovoljni.

Kredit brez potrdila delodajalca

V naši banki vam nudimo hitri kredit brez potrdila delodajalca, saj od vas ne bomo ne bomo zahtevali drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa. Prav ste razumeli. Ne boste potrebovali plačilnih list, potrdila delodajalca, niti ne dragega podpisa pri notarju.

Lahko ste povsem brez skrbi, če ste zaposlen državljan Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Naš postopek pridobitve kredita smo nadvse optimizirali in olajšali dostop našim strankam. Prav tako ste lahko komitent katerekoli druge banke.

Kredit brez potrdila delodajalca v nekaj minutah

Ne le, da pri nas nudimo kredit brez potrdila delodajalca, ampak vam bomo le tega omogočili tudi zelo hitro. Za oddajo vloge boste obiskali našo spletno stran kjer boste s pomočjo kreditnega kalkulatorja pridobili vse potrebne podatke. Vnesli boste želen znesek kredita in izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo.

Če se boste z izračunom strinjali, boste v zgolj nekaj minutah izpolnili vlogo, ob kateri boste potrebovali samo še osebni dokument in številko računa kamor vam bomo nakazali denar. Tega pa boste prejeli lahko že po 15-ih minutah od uspešno oddane in potrjene vloge, ali najkasneje v naslednjih 24-ih urah.

Kredit brez potrdila delodajalca od doma

Pred nekaj minutami še niste verjeli, da je kredit brez potrdila delodajalca sploh možen, zdaj pa poleg tega veste še, da ga je mogoče pridobiti nadvse hitro in enostavno. Da bi bilo še bolj enostavno, boste vse skupaj lahko postorili od doma, iz pisarne, morda kar s kakšnega potovanja ali obiska.

Za oddajo vloge boste uporabili računalnik ali pa kar pametni mobilni telefon z dostopom do spleta. Ker smo vam na voljo 24 ur na dan, boste postopek lahko izvedli tudi sredi noči, ko se boste prebudili zaradi misli o stroških, ki jih morate poravnati še isti dan.

Po kredit brez potrdila delodajalca

V nobenem trenutku od vas ne bomo zahtevali podatka za kaj boste namenili denar pridobljen na račun kredita. Prav tako vam porabe v nobeni točki ne bomo pogojevali. Če ste torej na misiji, najti kredit brez potrdila delodajalca, boste tega dobili pri nas.

Prav tako pri našem postopku ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti, na pridobitev kredita pa ne bo vplivalo niti dejstvo, da kakšen kredit kje drugje morda že odplačujete. Če so vaši mesečni prilivi zadostni za plačevanje vseh vaših obveznosti, potem je to za nas dovolj.

Vse podatke o kreditu boste imeli ves čas na razpolago, zato ste lahko povsem brez strahu, da bi se kakšna past skrivala v drobnem tisku.

Se vidimo, tu smo 24 ur na dan!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.