5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Nova kbm krediti

Vas zanimajo samo nova kbm krediti?

Če vas zanimajo krediti na splošno in ne zgolj nova kbm krediti, potem vsekakor berite dalje, saj imamo za vas eno fenomenalno novico s področja posojilništva. Ljudje smo navajeni posojila iskati zgolj pri svojih bankah kjer imamo odprt tekoči račun. A za to ni nobene potrebe.

Danes je mogoče kredit dobiti tudi pri drugih bankah, ali posojilnicah. Tako na primer v naši mobilni banki nikomur ne pogojujemo kje mora imeti odprt tekoči račun. Še več. Lahko celo že odplačuje kakšno obveznost, tudi obstoječi nlb, abanka ali nova kbm krediti za nas niso ovira.

So nova kbm krediti zanimivi a vam manjka še nekaj malega?

Sploh ni problema. Tudi stranke z že obstoječimi nova kbm krediti so dobrodošle pri nas. Morda ste najeli kredit za stanovanje, se vselili in ugotovili, da vam manjka še nekaj malega, da bi bilo stanovanje povsem po vaših željah. Nekaj dodatne opreme, bela tehnika, morda nov TV.

Vse to je sedaj mogoče, če obiščete našo spletno mobilno banko. Ker smo mobilni, pomeni, da vam ne bo treba nikamor drugam kot zgolj na splet. Pri tem pa boste lahko uporabili računalnik, tablični računalnik, ali pa kar pametni mobilni telefon.

Hitri kot nova kbm krediti?

Ne vemo kako hitri so bili za vas nova kbm krediti, vsekakor pa boste nad hitrostjo pri nas navdušeni. Oddaja vloge za kredit preko spleta vam bo vzela zgolj nekaj minut in klikov, kredit pa vam bomo (če bo seveda vse v redu) izplačali na vaš račun še isti dan.

In ne le isti dan. Največkrat se denar na računih naših strank znajde že po 15-ih minutah od trenutka, ko naša finančna služba potrdi vlogo. Pred oddajo vloge boste imeli na razpolago naš odličen kreditni kalkulator, ki vam bo na transparenten način prikazal vse zajete stroške in mesečne obveznosti.

Z roko v roki z nova kbm krediti

Smo ena redkih bank, ki najema kredita ne pogojuje s »pripadnostjo« zgolj eni banki, ampak delujemo na način z roko v roki tudi z ostalimi, med katere sodijo nova kbm krediti, nlb, abanka in drugi. Za nas je pomembno zgolj, da ima posojilojemalec dovolj visoke prihodke, da lahko svoje obveznosti do vseh redno plačuje.

Pri nas ste torej dobrodošli kar 24 ur na dan, saj delujemo na spletu, ki prav tako ne zaspi niti za minuto. Navdušili pa vas ne bomo zgolj s hitrostjo obravnave in izplačila kredita, pač pa tudi s svojimi sila dostopnimi pogoji za najem.

Z istimi dokumenti kot za nova kbm krediti?

Če se sprašujete ali bodo zadostovali enaki dokumenti in potrdila, kot ste jih potrebovali, ko ste se ukvarjali z nova kbm krediti, vam lahko povemo naslednje. Za najem kredita pri nas ne boste potrebovali skorajda ničesar, kar ne bi imeli že ta hip pri sebi.

Ker smo svoje poslovanje popolnoma optimizirali, vam z veseljem sporočamo, da pripravite samo osebni dokument in številko bančnega računa. Tako, v roki imate pametni telefon, ali pa sedite za računalnikom, na mizi je osebni dokument in bančna kartica, to pa je tudi vse kar vas še loči do kredita v naši banki. Le še nekaj minut in klikov do denarja!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.