5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit preko spleta

Kako po kredit preko spleta?

Ker se je načeloma že praktično vse preselilo na splet, se človek vpraša tudi, kako po kredit preko spleta. Čeprav so bančne storitve še vedno največkrat vezane na osebni obisk, pa k sreči obstajajo tudi banke, ki svoje poslanstvo opravljajo preko spleta. Preberite nekaj več informacij še na business.hr strani.

Tokrat vam bomo predstavili eno zelo posebno mobilno banko, ki ima za vas zelo ugoden hitri kredit, do katerega boste lahko v celoti prišli s pomočjo računalnika ali pametnega mobilnega telefona. To pomeni, da boste vlogo za kredit oddali ne da bi morali na banko. Ne bo pa vam treba niti kam drugam.

Kredit preko spleta je enostaven

Seveda je takoj jasno, da je kredit preko spleta nekaj kar mora biti enostavno. Tako kot vse drugo na spletu je tudi najem kredita v naši banki izjemno enostaven. Z njim ne bodo imeli težav niti tisti, ki zase menijo, da imajo precej malo računalniškega znanja. V resnici boste samo sledili enostavnim navodilom.

Za začetek boste obiskali spletno stran naše mobilne banke in uporabili kreditni kalkulator. Kar sami si boste namreč izračunali najugodnejši kredit zase. V ta namen boste morali vnesti samo končni znesek kredita in izbrati število obrokov v katerih boste kredit odplačali. Na voljo vam ponujamo do 12 mesečnih obrokov.

Kredit preko spleta je hiter

In ne le, da je kredit preko spleta enostaven, pač pa je tudi izjemno hiter. K temu pa prispevajo naslednja dejstva. Za ta kredit ne boste potrebovali hoditi v službo po potrdilo o zaposlitvi. Ne bo vam potrebno izgubljati niti časa z obiskom notarja, saj od vas ne bomo potrebovali nobene overitve tam.

Prav tako vam ne bo treba iskati poroka za vaš kredit. Če seštejemo zgolj prihranek časa zaradi naštetih reči, je jasno za kako hiter kredit gre. A to še ni vse. Ker ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti, boste do kredita prišli v zgolj nekaj minutah. Več o tem pa v nadaljevanju.

Vse kar potrebujete je kredit preko spleta

Če ste še zjutraj mislili na to, da bo potrebno renovirati stanovanje, ali pa odpeljati svoj avtomobil na servis, zdaj veste kje boste dobili denar za to. Najeli boste kredit preko spleta. In to v zgolj 24-ih urah ali celo prej, saj denar navadno nakažemo že po 15-ih minutah od potrjene kreditne vloge.

To boste izpolnili kar s pomočjo računalnika, ali pa kar preko pametnega telefona. Če ste mislili, da smo pozabili na dokumentacijo, se motite. Nismo pozabili, le potrebovali je ne boste. No ja, vsaj veliko ne. Ob sebi potrebujete zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. Verjetno imate oboje kar v žepu že ta hip.

Kredit preko spleta vam bo polepšal dan

Verjamemo, da vam bo naš kredit preko spleta polepšal dan, tako kot ga je polepšal že tisočem pred vami, ki so šli po tej poti. Sodimo me najboljše mobilne banke v EU, zato ste lahko popolnoma brez skrbi, saj boste v varnih rokah. Že imate kredit in vas ta hip boli srce, ker ne morete izkoristiti tako izjemne priložnosti?

Brez skrbi. Pri nas so dobrodošli tudi potrošniki, ki že odplačujejo kakšen kredit in ne glede na to katere banke komitenti so. Star kredit lahko z novim poplačate, ali pa enostavno plačujete oba. Pomembno, da vam to dopuščajo vaši redni mesečni prilivi, vse ostalo je povsem vaša stvar.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.